Na první ze tří nových map pro Titanfall jste v bezpečí před titány, ale ne před lidmi
zdroj: tisková zpráva

Na první ze tří nových map pro Titanfall jste v bezpečí před titány, ale ne před lidmi

15. 9. 2014 13:36 | Preview | autor: Aleš Smutný |

Brzy vyjde poslední mapový balíček IMC Rising pro frenetickou akci Titanfall, která se postupem času, právě kvůli svému důrazu na rychlé tempo soubojů, vyčerpala - jak jsem se obával. Respawn se ale snaží udržovat zájem hráčů nejen novými mapami, nýbrž i módy a samozřejmě konstantní podporou a úpravami stávajících herních prvků. Jednotlivé mapy z třetího balíčku chtějí ovšem představovat postupně a následují informace o první z nich.

Novou mapu Zone 18 tvůrci umístili na výzkumnou základnu IMC pro robotické technologie. Původně šlo o testovací mapu pro mód Last Titan Standing, ale pak přišlo Respawnu škoda ji nevyužít a po řadě úprav ji tu máme. Zone 18 nabízí mnoho střešních ploch, kde se můžete schovat před palbou titánů zespodu, ale pozor na čilé piloty.

Tvůrčí tým chtěl zkusit, jak by vypadala hra na mapě, kde všechny střechy mají stejnou výšku - proto se nevyhnete boji na blízko s jinými piloty. Zone 18 je symetricky rozdělená na dvě strany, které přetíná centrální silnice. Z ní zase vedou úzké aleje, do nichž se může rychle schovat titán. Střechy tak paradoxně neskýtají úkryt, ale palebné pole jiných pilotů. Možná budete v bezpečí před titány, ale ne před lidmi.

Zatím nevíme kdy mapový balíček IMC Rising vyjde, ale jelikož byla představená první ze tří map, moc času už do vydání nezbývá.

zdroj: Archiv

Nejnovější články