Na Steamu vyšel postapokalyptický interaktivní film The Bunker
zdroj: tisková zpráva

Na Steamu vyšel postapokalyptický interaktivní film The Bunker

21. 9. 2016 17:24 | Preview | autor: Adam Homola |

Interaktivní filmové drama The Bunker vás zavře do protiatomového krytu a nechá vás v roli hlavního hrdiny přežívat okamžiky, z nichž by se leckdo zbláznil. Sledujete příběh Johna, posledního přeživšího v bunkru, kterého od úplného zešílení dělí jen jeho denní rutina. Tu ale naruší alarm a sled událostí, které začnou poměrně rychle eskalovat. The Bunker je kompletně hraný interaktivní film a právě vyšel na Steamu.

Hru seženete za 20 eur a pokud jí to dovolíte, měla by vám začít postupně odhalovat temná zákoutí a ještě temnější tajemství protiatomového bunkru. John se totiž krátce po zaznění alarmuvydá do jeho dávno zapomenutých míst a oblastí a co tam najde, uvidíte už v plné hře. Něco málo může naznačit i přiložený startovní trailer, který veselý a bezstarostný příběh rozhodně neslibuje.

Vývojáři, nebo možná lépe řečeno filmaři, natáčeli v jednom z reálných, vládou dávno odstavených protiatomových bunkrů v Anglii. Pokud by vám byla tvář onoho Johna povědomá, tak vězte, že hlavního hrdinu zde ztvárnil herec Adam Brown, kterého si můžete pamatovat jako trpaslíka Oriho z filmové trilogie Hobit.

Nově vydaný The Bunker najdete na Steamu pod tímto odkazem a zanedlouho si budete moct na Games přečíst i recenzi. A v novém Levelu si budete moct přečíst velký rozhovor se scénáristou hry Stevem Incem.

zdroj: Archiv

Nejnovější články