Nabídku frakcí v Total War: Rome II rozšíří národy z Francie a okolí Černého moře
zdroj: tisková zpráva

Nabídku frakcí v Total War: Rome II rozšíří národy z Francie a okolí Černého moře

14. 11. 2014 20:41 | Preview | autor: Adam Homola |

Tvůrci Total War: Rome II ještě neřekli své poslední slovo. Kdo hru odepisoval s vyhlídkou na Total War: Attila, by měl ještě počkat. Rome II se v brzké době dočká několika nových frakcí v jednom placeném DLC a v jednom updatu, který je zcela zdarma. Až pak bude definitivně dokonáno a vývojáři se přesunou na vývoj Attila? Uvidíme, ale zatím se můžeme těšit na další rozšíření stávající hry.

Bezplatný update přidá do Total War: Rome II novou frakci kolonistů z Massalie. Dřívější řecká kolonie se dnes jmenuje Marseille a najdete ji samozřejmě ve Francii. Kolonisté z Massalie přijali za svou galskou kulturu a rozhodně jim nechybí vojenské jednotky, vlastní bojové taktiky a všechny další nezbytné atributy, díky kterým ve světě Total War přežijí.

Update by se měl na Steamu automaticky stáhnout už 20. listopadu a ve stejný den vyjde i placené DLC Black Sea Colonies Culture Pack, které přidá do hry tři další frakce (Kimmerijci, Kolchida, Pergamon), za které můžete hrát v kampaní, v custom bitvách a samozřejmě i v multiplayeru. Podrobnosti o všech nových frakcích najdete na TW Wiki.

Nejnovější články