Návrat legendy ve Front Mission Evolved
zdroj: tisková zpráva

Návrat legendy ve Front Mission Evolved

27. 7. 2009 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Third-person mechovka s důrazem na týmovou práci a modifikaci naváže na sérii od Square Enix.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Pokračovatel známé série Front Mission od Square Enix již nebude tahovou RPG strategií, ale regulérní third-person střílečkou. V hlavní roli tu nicméně stále mají být olbřímí mechové, resp. bojové stroje, pro potřeby hry definované slovem wanzer. A dále pak postava jménem Dylan, která se se svým wanzerem ocitne ve válkou zmítaném světě, přičemž některé úkoly tu bude muset plnit takříkajíc osobně. Tzn., že budete v několika případech nuceni opustit relativně bezpečný kokpit wanzera a vydat se za určeným posláním pěkně po svých.

Tvůrci avizují hodně bohaté možnosti modifikace vašeho stroje/ wanzera a tak jak co do jeho vybavení a zbraňového arzenálu, jenž má reflektovat současnost, tak samotného vzhledu. Pro příklad. Budete tu moci vaše plechového miláčka vybavit kupř. větším počtem nohou (pro lepší stabilitu a manévrovatelnost) či doplňkem umožňujícím vznášení.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Uvedené možnosti přitom mají být dostupné i pro potřeby týmového multiplayeru, nabízejícímu údajně zcela odlišnou herní zkušenost. Zde si budete moci předem stanovit určitou, vám vyhovující strategii boje a tomu následně uzpůsobit vybavení jednotlivých wanzerů. Jeden dostane sniperku, druhý zase nějakou těžkou zbraň na menší distanc, apod.

Každopádně Front Mission Evolved má přijít na trh už v příštím roce a to pro konzole PS3 a X360 a též pro PC. Vývoj mají na starosti lidé z Double Helix, což je nově vytvořené studio, v němž jsou lidé z The Collective a Shiny, které má na triku dosud jednu jedinou hru - G.I. Joe: The Rise of Cobra.
zdroj: VG

mart

Nejnovější články