Nejnovější update rozšiřuje EVE: Valkyrie o novou planetární mapu
zdroj: tisková zpráva

Nejnovější update rozšiřuje EVE: Valkyrie o novou planetární mapu

13. 4. 2017 14:02 | Preview | autor: Adam Homola |

EVE: Valkyrie je jednou z prvních větších her pro VR a jako takové se jí také dostává adekvátní péče. Vývojáři z CCP Games mají v plánu několik velkých updatů a vesmírnou střílečku posílají tentokrát z vesmíru na zem. Nebo lépe řečeno k zemi, protože v nově vydaném updatu Groundrush se podíváte konečně k planetárnímu povrchu.

Pořád samozřejmě z kokpitu lodi a pořád u toho budete létat, jen už kolem sebe nebudete mít jen nekonečný vesmír a lodě, ale pevnou půdu jedné z planet. Povrch planety zde nebude sloužit jako pouhá kulisa, ale nabídne také několik velkých interiérů, jeskyní a dostatečně úzkých prostor na to, aby se z jindy rozmáchlých vesmírných konfliktů staly intenzivní přestřelky v uzavřených prostorech.

Přesto nabídne mapa Solitude také nad všemi těmi interiéry spoustu volného prostoru. Mapa je dostupná také v módech Survival a Scout a není jediným přídavkem aktuálního update. Svého rozšíření se dočkaly také červí díry, které se nebojí hýbat se zajetými herními pravidly a tentokrát by jimi měli dle slov tvůrců zamíchat ještě víc.

zdroj: tisková zpráva

Červí díry vás mohou nyní přenést také do dvou nových, vzájemně odlišných map: Nightyard a Goldenroad. V některých červích dírách je také nově zapnutý friendly fire, tudíž byste si měli dávat pozor kam míříte a nestřílet na všechno co se hýbe. Majitele Steam Controlleru taky jistě potěší jeho oficiální podpora.

Svého rozšíření se dočkal také kooperativní mód, který se rozrostl o módy Control a Carrier Assault. Navíc se už nemusíte bát, že byste z nějakého herního módu nevytěžili adekvátní počet odměn jako z tradičního PvP – nově budete totiž dostávat stejné zkušenosti a odměny z jakéhokoliv módu, bez ohledu na to, zda hrajete proti lidem nebo proti umělé inteligenci.

Nejnovější články