Nezávislá plošinovka Ecotone mění v každé své úrovni hratelnost
zdroj: tisková zpráva

Nezávislá plošinovka Ecotone mění v každé své úrovni hratelnost

6. 5. 2016 16:13 | Preview | autor: Adam Homola |

Logická plošinovka Ecotone prověří jak vaše reflexy a postřeh, tak vaše logické uvažování. Nezávislý titul od francouzského studia Sundae Factore je k mání na Steamu za 9 eur a staví před vás tradiční úkol. Musíte zjistit s identitu a zároveň se postavit čelem všem nástrahám, které na vás čekají. Těch by nemělo být málo, protože tvůrci slibují, že hratelnost bude v téměř každé z 45 úrovní podstatně odlišná.

Jednou tak budete zápasit s otočenou gravitací, jindy ovládat dvě postavy zároveň, pak zase musíte rychle utéct před nepřítelem, nebo se pro změnu trochu zastavit a další postup promyslet. Ecotone rozloží zmíněných 45 úrovní mezi tři unikátní světy a v žádném z nich nenajdete ani jeden checkpoint. Tím, společně s možností dostat se do jednotlivých úrovní pomocí kódu, chtějí vývojáři navodit retro atmosféru.

Hra je na Steamu v programu předběžného přístupu, ale vývojáři sami píší, že v něm nepobude dlouho a vyjde ještě na jaře. Finální verze se nebude od té stávající nijak výrazně lišit a stejná zůstane i cena. Několik uživatelských recenzí na Steamu zní kladně, tudíž by se tu mohl klubat zajímavý projekt s potenciálem malé, ale zábavné hopsačky.

zdroj: Archiv

Nejnovější články