Nezkušeným pilotem ve Front Mission Evolved
zdroj: tisková zpráva

Nezkušeným pilotem ve Front Mission Evolved

11. 6. 2010 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Syn konstruktéra robotů se při útoku na New York dostává do ostrého nasazení.

Akční série Front Mission už roky úspěšně míchá prvky taktické akce se vším, čemu holdují fanoušci robotů, mechů a kráčejících tanků. Nejnovější díl s podtitulem Evolved ale představuje výjimku už tím, že se odkloní od strategie šiknuté RPG do žánru third-person akcí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Podle producenta Šindžiho Hašimota se posadíte do tzv. mecha Wanzera, v jehož kokpitu pak strávíte hru. Tady budete dostávat jednotlivé úkoly ze základny a pokud se dostanete na vyšší úroveň, v určité fázi prý přibude i možnost si zahrát za obyčejného člověka. Novinkou má být také systém bioneurálních zbraní E.D.G.E., vycházející z úspěchu zbraňového arzenálu Fenrirů v posledních dílech série.

Váš robot také bude umět např. klouzat po zemi anebo doslova "skejtovat", a to vše díky používání různých předpřipravených batůžků, které během hraní naleznete. Po jejich použití se z vašeho Wanzera stane buďto vysoce pohyblivý robotický voják, mech-uzdravovač anebo robot-obranář, soustřeďující se na defenzivu. Je jasné, že takové rozlišení na třídy ale přijde vhod především ve slíbeném multiplayerovém módu.

Front Mission: Evolved ale obsáhne i soběstačnou sólovou kampaň: v ní se zhostíte role mladíka Dylana, jehož otec roboty Wanzery konstruoval a syn má tudíž nejlepší předpoklady k tomu, aby se stal veteránským pilotem. Byť se někdy prý chová vyloženě jako nezbedný kluk. Jeho kariéru ale obrátí naruby náhlý útok nepřátel na New York, kdy armáda náhle potřebuje všechny piloty a s Wanzerem tak do ostré akce vyráží i "stále nezkušený" Dylan.

Front Mission: Evolved vyjde 14. září pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Návrat legendy ve Front Mission Evolved  [27.7.2009 12:12]

zdroj: GS

levis

Nejnovější články