NHL 09 s novým módem
zdroj: tisková zpráva

NHL 09 s novým módem

9. 6. 2008 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Příští ročník si něco vypůjčí od fotbalového kolegy a předvede také Forsbergovu slavnou kličku. + TRAILER, SCREENY

Příští ročník NHL 09 se pokusí navázat na úspěchy posledního titulu v sérii a vedle navýšení multiplayeru na šest proti šesti včetně integrace online lig a turnajů přinese také větší volnost v zakončení: vůbec prvně si budete moci vyzkoušet Forsbergovu charakteristickou kličku před brankářem a zavěšení jednou rukou v protipohybu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vedle toho se navíc ve hře objeví také nový mód Be a Pro ve stejné podobě, v níž vloni debutoval v rámci FIFA 08. Více o tom na české fanstránce CZ NHL:
    Tento mód Vám přinese plnohodnotné zážitky z hraní. Vytvoříte si hráče, se kterým potom budete muset podepsat smlouvu s farmářským AHL týmem (EA má samozřejmě plnou AHL licenci) a začnete svoji pouť kariéru přes farmy až do NHL týmu. Stejně jako v módě ve FIFE budete ovládat i NHL-ko jen za jednoho hráče pomocí third-person kamery, která musí být blízko ( ale ne až příliš ) Vašemu hráči. Podle producentů této hry Vám tato kamera dá více příležitosti ke střílení z různých úhlů na brankáře, začínajíce rohy branky a končíce prostorem mezi betony, protože terčíky na obrazovce budou o mnoho větší.

zdroj: Archiv


NHL 09 trailer
    Jedním z většiny neobvyklých aspektů Be a Pro mód v NHL 09 jsou rozdílné typy pozic, na kterých budete moci hrát. Nejenže budete moci hrát jako brankář, ale také si budete moct vybrat z rozdílných typů bruslařů jako střelec, rychlík, "čistič prostoru" a nebo obránce hrající fyzickým stylem. Z toho vyplývá, že když budete na ledě spolu s týmem, tak Váš trenér bude mít od Vás rozdílné očekávání, které bude záviset na Vašem postavení v týmu. Tyto individuální očekávání tvoří základ pro to, jak bude Váš výkon posuzovaný ve hře a jak Váš hráč bude progresivní... [celý článek čtěte na CZNHL.com]
NHL 09 vyjde jako obvykle v září, v next-gen verzi pro Xbox 360 a PS3, v old-gen verzi v opět levnějších baleních pro PC, Wii a PS2.
zdroj: Gamespot

levis

Nejnovější články