Noční jízda s Need For Speed Underground 2
zdroj: tisková zpráva

Noční jízda s Need For Speed Underground 2

29. 5. 2004 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Od podzimu loňského roku je v dílnách společnosti Electronic Arts ve vývoji pokračování Need For Speed Underground - NFSU2.

To se má od svého předchůdce lišit v mnoha ohledech. Tak například, zatímco v jedničce jste byli omezeni pouze na dané tratě, i když samotné město bylo jinak velké, dvojka vám umožní jezdit skutečně kdekoliv v jejím herním světě, nicméně ne hned od začátku. Tento svět má být navíc asi třikrát tak velký než v NFSU a mít dva až třikrát větší hustotu ulic. Žádná z nich nebude prý slepá.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Celé město má být rozděleno do pěti velmi odlišných částí. Už to prý nebudou pouze mokré a neonem ozářené ulice. V NFSU 2 se má v reálném čase měnit počasí, které bude mít vliv na jízdu. Závody se mají odehrávat během různých částí noci, tedy třeba i těsně po západu slunce nebo před rozbřeskem. Need For Speed Underground 2 prý bude obsahovat více herních módů. Tvůrci slibují také větší výběr dokonce ještě lepších vozidel. Tentokrát si navíc budete moci pohrát i s laděním výkonu své káry. Další podrobnosti se můžete dozvědět v dvoudílném rozhovoru na stránkách Computer and Video Games.
zdroj: WP, CVG

korgull

Nejnovější články