Nová zábava pro fanoušky Superhot - roguelike verze Mind Control Delete
zdroj: tisková zpráva

Nová zábava pro fanoušky Superhot - roguelike verze Mind Control Delete

6. 12. 2017 17:10 | Preview | autor: Patrik Hajda |

Pamatujete na unikátní puzzle střílečku Superhot? Od vydání uběhly téměř dva roky a za tu dobu se jí prodaly statisíce kusů. Tvůrci si však neužívají zaslouženě vydělané peníze na plážích, ale dále pracují na rozšiřování značky. V květnu letošního roku jsme se proto dočkali verze pro virtuální realitu a vyšla dokonce i fyzická karetní hra. Příští rok se dočkáme samostatně hratelného rozšíření Superhot pod názvem Superhot: Mind Control Delete, která zítra spouští early access.

Superhot: Mind Control Delete je označována za rozšíření, i když ji klidně můžeme považovat za pokračování. Půjde totiž hrát nezávisle na původní hře, za což mohou především odlišné základní mechanismy. Ty byly plánovány již pro původní Superhot, ale nakonec nepasovaly do tehdejšího konceptu.

Asi největší změnou je roguelike podstata Mind Control Delete. Už před vámi nestojí předem daný koridor s předdefinovanými a navzájem oddělenými výzvami. Tentokrát procházíte sérií místností ve stavu, v jakém se do nich dostanete – zranění a vylepšení.  S každou další zvládnutou výzvou se stáváte silnější, což samozřejmě platí i pro vaše zpomalené protivníky.

zdroj: Vlastní

Superhot: Mind Control Delete zahajuje již zítra fázi předběžného přístupu, kde si pobude 9 až 12 měsíců do vydání hotové hry. Tvůrci nedočkavce varují, že se momentálně jedná o velice ořezaný základ bez příběhové kampaně, nových typů nepřátel a silnějších power-upů.

Obsahuje ale dvě hratelné postavy, které se liší svými schopnostmi a modifikátory hratelnosti, několik desítek prvních úrovní a výzev, procedurální generování a několik základních power-upů. Teď už zbývá jen zodpovědět otázku ceny.

Ještě neznáme cenovku hry v rámci early accessu na Steamu (odtajní se v den zahájení prodeje), ale plná hra se v tomto ohledu nebude lišit od předchozích titulů studia. Počítejte tedy s 23 euro. Pokud však vlastníte původní Superhot nebo si ho během early accessu ještě pořídíte, dostanete Superhot: Mind Control Delete po vydání úplně zdarma.

Nejnovější články