Nové DLC přenese The Secret World do pohádek Tisíce a jedné noci
zdroj: tisková zpráva

Nové DLC přenese The Secret World do pohádek Tisíce a jedné noci

1. 4. 2016 16:35 | Preview | autor: Adam Homola |

Funcom s podporou svého MMORPG The Secret World neustává a po třináctém udpatu s čerty přišel update čtrnáctý. V něm se vydáte za novým dobrodružstvím do egyptských pouští, kde najdete celkem šest nových hlavních misí. Při jejich tvorbě se vývojáři inspirovali příběhy Tisíce a jedné noci, tedy sbírkou starých arabských pohádek, bajek a příběhů.

Čtrnácté rozšíření nese název Call of the Nameless a vedle arabské tématiky přidává do hry také zjednodušený a vylepšený systém teleportů, stejně jako novou mechaniku ve formě skákacích plošin. Svého přepracování se dočkaly také schopnosti z kategorii „Elite,“ které hráči u soubojů s bossy často nepoužívali.

Zájemci o sběratelskou edici Call of the Nameless dostanou k výše uvedenému ještě speciální oblek Arabean Dreams, peta Scarab Beetle a teleport Lorentzian Fabricator v3. Opět se tak rozšiřuje tematický záběr hry. V předchozích DLC se totiž vývojáři nebáli inspirovat Jamesem Bondem, Indiana Jonesem, nebo třeba Doctorem Who.

zdroj: Archiv

 

Tisíc a jedPna noc tak může být po moderních ikonách docela vítaným zpestřením už čtyři roky starého MMOROG. Funcom v Call of the Nameless nezapomněl ani na mravenčí práci s odstraňováním bugů, balancováním stávajícího herního obsahu a úpravami stávajících věcí. Kompletní seznam všech změn si můžete přečíst na oficiálních fórech hry.

The Secret World zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články