Nové DLC pro South Park vás zavede do Cartmanovy oblíbené restaurace
zdroj: tisková zpráva

Nové DLC pro South Park vás zavede do Cartmanovy oblíbené restaurace

7. 3. 2018 17:25 | Preview | autor: Adam Homola |

Akční RPG South Park: The Fractured But Whole vyšlo, povedlo se (recenze), ale už z logiky věci nešlo o takové zjevení, jako v případě předchozího The Stick of Truth. To Ubisoftu nijak nebrání v podpoře hry po vydání, která má formu malých příběhových DLC. Jedním z takových je i nově představené From Dusk Till Casa Bonita, které vás zavede do oblíbené restaurace Erica Cartmana.

From Dusk Till Casa Bonita vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One už 20. března a samostatně vás vyjde na 12 dolarů. Pokud patříte mezi majitele season passu, nemusíte za nové DLC připlácet už nic navíc.

DLC do hry přidá novou příběhovou kampaň a novou superhrdinskou třídu Netherborn. Ta s sebou nese nejen nové okultní schopnosti, ale také nové Goth oblečky a příslušný loot. O příběhu DLC nám toho vývojáři moc neřekli, ale víme, že sestra Mysteriona je v nesnázích.

Dala se dohromady se zdejšími Vamp Kids, ale ti se pustili do Cartmanovy oblíbené restaurace Casa Bonita. Ve From Dusk Till Casa Bonita se tak podíváte jak do restaurace, tak do Black Bart’s Cave, okusíte „kouzlo Mexika“, a nakonec porazíte upíry.

Ubisoft z připravovaného DLC bohužel nezveřejnil žádný trailer, a tak si musíme vystačit jen s několika novými obrázky. Ty najdete v galerii na kartě hry.

Nejnovější články