Nové rozšíření pro Hearthstone vás zavede do dungeonů a katakomb už příští týden
zdroj: tisková zpráva

Nové rozšíření pro Hearthstone vás zavede do dungeonů a katakomb už příští týden

29. 11. 2017 16:08 | Preview | autor: Adam Homola |

Na BlizzConu oznámené rozšíření Kobolds & Catacombs do populární karetní hry Hearthstone má konečně své datum vydání. Jak jste asi tušili, dočkáme se ho opravdu ještě letos, a to už příští týden, konkrétně 7. prosince.

Tehdy Kobolds & Catacombs vyjde na všechny platformy, kde je Hearthstone dostupný, tedy PC, Mac, Android a iOS. Když se do hry přihlásíte po vydání datadisku, dostanete zadarmo tři balíčky nových karet právě z K&C a navrch ještě jednu náhodnou kartu z ranku Legendary Weapon, jak oznámili tvůrci na webu hry.

Vývojáři do hry přidávají také tři jednorázové questy typu Dungeon Run, tedy další novinku oznámenou na BlizzConu. Za každý z questů dostanete jeden balíček karet, tudíž z Dungeon Run můžete celkem vyzobat tři balíčky, opět plné specifických karet pro K&C.

zdroj: Vlastní

Společně s datadiskem a jeho více než stovkou nových karet je tu pochopitelně také nový card back, tentokrát s názvem For the Hoard. Ten bude dostupný jak samostatně, tak i v rámci tradiční předobjednávky společně s padesáti balíčky karet.

Více detailů o legendárních zbraních, dungeonech a datadisku obecně si můžete přečíst v dřívější novince od Vaška.

Nejnovější články