Nové video, obrázky a komiks z adventury Moebius od Jane Jensen
zdroj: tisková zpráva

Nové video, obrázky a komiks z adventury Moebius od Jane Jensen

26. 11. 2013 11:13 | Preview | autor: Petr Poláček |

Možná úplně nechápu, proč musí být Malachi Rector původem z Afriky, ale třeba se zápletka s jeho matkou, kterou rozsápe na kousíčky lev, líbila Jane Jensen natolik, že se jí prostě nechtěla zbavit. Ať byl záměr známé scénáristky adventur jakýkoli, právě dokončovaná adventura Moebius bude stavět na jiných pilířích, než jen na původu hlavního hrdiny. Přímo před očima vám je staví nový příběhový trailer v článku.

Malachi Rectora čeká v Moebius: Empire Rising šmejdění po celé plejádě exotických i běžných lokací v celém světě, aby odhalil tajemství, které pro nás hráče je v této chvíli stále tajemstvím. Jisté je, že Malachi nebude na odhalování dávno skrytých pravd a původů sám – společnost mu bude dělat a zápletku dále rozvíjet kamarád se svaly. Bez parťáka by to v žádné dobrodružné adventuře nešlo, jak si uvědomuje i Jane Jensen.

A jak má tato dáma ve zvyku, nebude vyšetřování pouze otázkou čiré logiky, v níž Malachi tolik vyniká, ale do hry zasáhne i nadpřirozeno. Bez něj se neobejde žádná mysteriózní adventuru od chvíle, kdy první mysteriózní adventuru vznikla. Aniž už nevím, kdy to bylo, a co to bylo. Moebius by však v tomto ranku mohl zazářit jako nová hvězda, když se zadaří.

...

Moebius je po Gabriel Knight 3 první adventura, nad kterou měla Jane Jensen plný kreativní dohled - od začátku do konce, který se blíží. V mezičase se sice podílela na spoustě jiných projektů, ale nikdy v nich nebyla tak zaangažovaná, jako do Moebia. Alespoň tisková zpráva se tím chlubí a nezbývá než doufat, že z toho hra bude těžit, stejně jako později i sami hráči.

Moebius: Empire Rising vyjde na počátku roku 2014 pro PC a Mac, v plánu je pak o několik měsíců později i vydání hry na iOS a Android tablety. Krom nového traileru vydala Jensenina cházka z Pinkerton Road i nové obrázky a komiks, který vás uvede do životního příběhu Malachi Rectora.

Nejnovější články