Novinky ohledně FPS Tribes: Vengeance
zdroj: tisková zpráva

Novinky ohledně FPS Tribes: Vengeance

2. 8. 2004 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Je to už téměř rok a půl co Irrational Games a Vivendi oznámili práce na nové FPS Tribes: Vengeance, která neměla být jen pokračovatelem úspěšné série multiplayerových akcí ale poprvé měla přinést též plnohodnotnou singleplayerovou kampaň.

V současné době se vývoj hry nachýlil již konečně ke svému závěru - příští měsíc by měl odstartovat veřejný betatest a někdy v říjnu se pak plánuje vydání plné verze. Asi nejmarkantnější technickou změnou je využití Unreal enginu, který má detailněji zpracovávat i daleko větší otevřené lokace, typické právě pro tyto hry. Kromě toho se můžeme těšit na různé vizuální efekty zbraní a vozidel nebo dokonce na mimiku postav. O realistickou fyziku se zase postará technologie Havok 2.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Na nových screenshotech si můžete prohlédnout prostředí vybraných map, určených pro Capture the Flag. K dalším modům se pak zařadí třeba Deathmatch, Rabbit nebo úplně nový Fuel. Hráč bude mít k dispozici čtyři typy dopravních prostředků - dva pozemní (Jump Tank, Rover) a dva vzdušné (Pod Fighetr, Bomber). Zmiňovaný bombardér bude schopen pojmout až tři postavy, přičemž pilot jej ovládá a shazuje bomby, zatímco další dva pasažéři mohou užít energetická děla. Co se týče zbraní, jsou slíbeny jak staré známé kousky, tak i nové přírůstky, mezi kterými se obejví věci s názvy Grappler a Buckler. Prvně jmenovaný má být jakousi zajímavější variací na hák, s jehož pomocí můžete brát a házet různé objekty. Druhý pak bude moderní kombinací štítu a bumerangu. Samozřejmostí se stanou také tři druhy brnění různé odolnosti, jejichž charakteristiky mohou ještě upravit čtyři speciální "utility packy". Chybět nebudou ani miny a další přemístitelné objekty.
zdroj: HomeLAN

kate

Nejnovější články