Novinky ohledně série The Sims 2 - vánoční balíček
zdroj: tisková zpráva

Novinky ohledně série The Sims 2 - vánoční balíček

26. 10. 2005 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Už před 14 dny jsme vás v rámci krátkých zpráv informovali o tom, že společnost Electronic Arts chystá pro fanoušky série The Sims speciální edici nazvanou The Sims 2: Holiday Edition.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Jedná se o limitované vydání původní hry The Sims 2 s balíkem nových objektů a dekorací souvisejících se svátky vánočními. Protože se však dá předpokládat, že je na světě více těch, kteří už původní hru mají, oznámili EA i to, že si zájemci o zpestření života Simíků Vánocemi mohou pořídit balíček se všemi svátečními přídavky zvlášť. Tento balíček se jmenuje The Sims 2: Christmas Party Pack a předobjednat si jej můžete na našem Tiscali Gameshopu, kde je teď navíc vyhlášena speciální akce, při níž bude náhodně vybráno 15 zákazníků, kteří spolu s přídavkem obdrží i opasek s logem hry The Sims 2 na přezce.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva A co že Christmas Party Pack vlastně konkrétně nabízí? Především jsou to různé tématické dekorace domů, jako jsou jmelí, punčochy, adventní věnce, vánoční osvětlení a nejrůznější další objekty s vánočními motivy či třeba i zamrzlá okna, sněhuláci, ad. (celkem 40 objektů). Dále vás čeká možnost pořádání štědrovečerní večeře. Vaši Simíci se také budou moci převléknout za Santa Clause a nepřijdete ani o dárky (datadisk jich obsáhne 12). Ale ani to není zdaleka vše. Ještě než se pustíte do vánoční výzdoby, čeká vás svátek Halloween, a naopak, až budete mít Vánoce za sebou, bude třeba řádně oslavit příchod nového roku. Samozřejmě včetně ohňostroje. Navíc tomto addonu najdete i pár předmětů vztahujících se k dalším významným svátkům, jako jsou Velikonoce, Chanuka nebo Kwanzaa.

Nicméně, to není vše, co se okolo The Sims děje. Společnosti Electronic Arts a Maxis se totiž rozhodly vyždímat maximum z první řady série, když pro letošní vánoční trh ohlásily ještě jednu speciální kolekci, tvořenou hrou The Sims a všemi jejími datadisky, tedy Livin' Large, House Party, Hot Date, On Holiday, Unleashed, SuperStar a Abrakadabra. Celý tento balík by měl stát něco okolo 40 dolarů. Jo a mimochodem, čekáte-li na některou z konzolových verzí The Sims 2 (PS2, Xbox, GC, GBA, NDS, PSP), společnost EA včera oznámila, že se jejich vydání připravuje na 4. listopad.

zdroj: fansitehomepage

korgull

Nejnovější články