Nový díl rallye série Dirt by měla Codemasters vydat early access formou
zdroj: tisková zpráva

Nový díl rallye série Dirt by měla Codemasters vydat early access formou

9. 1. 2015 19:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Zatím ještě není běžné, aby vycházela pokračování velkých her v early access podobě. Možná se to ale pomalu začne měnit. Utajený zdroj totiž kolegům z britského Eurogameru prozradil, že Codemasters plánují vydat nový díl rallye série Dirt právě formou předběžného přístupu. Původně už někdy v průběhu února, ale nakonec zřejmě později, protože si britská firma ještě nezajistila všechny potřebné licence. Oznámení hry by ale každopádně mohlo přijít zanedlouho, přestože se plány vzhledem k aktuálnímu propouštění v Codemasters možná trochu změní.

Zdroje anglického Eurogameru tvrdí, že právě potvrzené propuštění zhruba 30-50 zaměstnanců jinak pětisethlavé firmy by mělo částečně zasáhnout už tak malý vývojářský tým nového Dirtu. Aktuálně by mělo na hře pracovat méně než 20 vývojářů. Třeba na Grid Autosport při tom pracovalo kolem padesáti lidí.

Codemasters by tak mohli s malý týmem vydat early access nového Dirtu a pak, podle toho jak by hra v alfa verzi uspěla, tým rozšiřovat. Naproti tomu tým, který pracuje na další F1 hře, se prý propouštění nijak nedotkne.

Nejnovější články