Nový Ori vyjde až příští rok, náplastí na čekání je trailer se záběry z hraní
zdroj: tisková zpráva

Nový Ori vyjde až příští rok, náplastí na čekání je trailer se záběry z hraní

13. 6. 2018 11:59 | Preview | autor: Adam Homola |

Minulou E3 představená plošinovka Ori and the Will of the Wisps byla sice na tiskové konferenci Microsoftu jednou z desítek představených her, nicméně nezapadla ani v silné konkurenci. Může za to na první pohled okouzlující vizuální styl, příjemná hudba a vidina nášupu sice náročné, ale prověřené, a hlavně zábavné hratelnosti původní hry z roku 2015.

Loňský, primárně na atmosféru zaměřený, trailer střídá letošní ukázka hratelnosti, která nepředvádí nic, co byste od pokračování Ori and the Blind Forest nečekali. Ori tak pořád vypadá roztomile, hopsá a pohybuje se v nádherném prostředí a celé to vypadá minimálně stejně hezky jako minule.

Vývojáři naznačují dynamické soubojové mechaniky, nové nepřátelé i enviromentální puzzly. Na důkladné představené jednotlivých částí hry budou mít tvůrci z Moon Studios ještě spoustu času – Ori and the Will of the Wisps si letos bohužel nezahrajeme. Na pokračování jedné z nejlepších plošinovek roku 2015 si budeme muset počkat na ten příští.

Ori and the Will of the Wisps vyjde na PC (Windows 10) a Xbox One. Hra bude podporovat Play Anywhere a na Xbox One X poběží ve 4K.

zdroj: Archiv

Nejnovější články