Nový patch rozšířil Horizon Zero Dawn o New Game+, vyšší obtížnost a několik drobností
zdroj: tisková zpráva

Nový patch rozšířil Horizon Zero Dawn o New Game+, vyšší obtížnost a několik drobností

8. 7. 2017 11:14 | Preview | autor: Adam Homola |

Za mě zatím jedna z nejlepších her tohoto roku, Horizon Zero Dawn, se začíná zase ozývat. Před pár týdny jsme o ní slyšeli v souvislosti s datadiskem The Frozen Wilds, zatímco tentokrát jde o nový a poměrně macatý patch. Ten do hry přidává vyšší obtížnost, New Game+, další slot pro úpravu zbraní i obleků a nové obličejové barvy.

Jestliže jste už Horizon dohráli a rádi byste si to dali ještě jednou, nemusíte už začínat na zelené louce a loučit se se vším, co jste za těch několik desítek hodin nastřádali. Díky nové možnosti New Game+ můžete pokračovat v opětovném hraní se vším, co už máte. Jen musíte počítat s tím, že Aloy přes 50. úroveň nedostanete, i když sbírat zkušenosti vám hra dovolí i poté.

Díky New Game+ jsou ve hře také dvě nové Trofeje a možnost odemknout si nové pomalování tváře, nebo jiný Focus. Tvůrci přidali také nové verze stávajících zbraní a obleků, což znamená rozšíření modifikačních slotů ze tří na čtyři. Jen prý máme počítat s tím, že čtvrtý slot nebude zadarmo a bude nás stát dost shardů.

Poslední velkou novinkou aktuálního patche 1.30 je nová obtížnost Ultra Hard. V ní mají všechny stroje mnohem lepší smysly, vylepšené chování a vůbec vás budou štvát mnohem víc než v původní hře. Ultra Hard je navíc tak ultra, že pokud s ní začnete New Game+, nebudete pak už moct obtížnost snížit.

Tvůrci ze studia Guerrilla Games už patch 1.30 vydali a v současné době pracují na příběhovém rozšíření nesoucím název Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds. V něm se hlavní hrdinka Aloy podívá na nové oblasti na severu a hráči dostanou spoustu nových zbraní i nepřátel. O mnoho víc toho ale o datadisku zatím nevíme, každopádně dočkat bychom se měli ještě letos.

Nejnovější články