Nový tréninkový mód For Honor cílí na amatéry i ostřílené profíky
zdroj: tisková zpráva

Nový tréninkový mód For Honor cílí na amatéry i ostřílené profíky

19. 4. 2018 13:37 | Preview | autor: Adam Homola |

Napůl akce a napůl „bojovka“ For Honor nedávno rozjela druhý rok podpory a rozšíření, konečně přidala tolik potřebné dedikované servery a novým bezplatným updatem cílí jak na nováčky, tak veterány. Ubisoft totiž do hry přidal nový tréninkový mód. Ten je součástí páté sezóny a zcela nahrazuje předchozí systém tutoriálu.

Část nového tréninkového módu je určena pro absolutní nováčky a hráče, kteří si hru před rokem třeba jen na chvíli vyzkoušeli, zatímco druhá část cílí spíše na veterány. Ti si zde mohou nastavit spoustu možností, co hrdlo ráčí a ladit specifická komba k dokonalosti.

Tréninkový mód se skládá celkem ze čtyř částí: Training Media, Apprentice Trials, Warrior Trials a Training Arena.

zdroj: Archiv

Jak už název napovídá, v Training Media najdete v podstatě jen tutoriálová videa. Ta vás uvedou do základů hrdinů, jednotlivých herních módů a vůbec všech důležitých prvků hry. Nemusíte nic zkoušet, stačí jenom koukat a pamatovat si všechno podstatné.

V Apprentice Trials se už k hraní dostanete, byť nepůjde o nic pokročilého. Tato část tréninkového módu slouží především pro nováčky, kteří hru neumí ani ovládat a potřebují si nejprve osahat ovládání. Apprentice Trials vás tak provede naprostými základy soubojů a představí všechny hlavní mechaniky.

Ve Warrior Trials na vás už pak čeká trénink, při kterém se mohou zapotit i ti pokročilejší z vás. Hra vás tady postaví proti (počítačem řízeným) soupeřům a je na vás, abyste pilovali schopnosti, komba s různými hrdiny proti jiným různým hrdinům. Warrior Trials vás naučí také pokročilé techniky, mód Revenge, jak zvládnout souboje proti přesile apod.

For Honor zdroj: tisková zpráva

Finále tréninkového módu pak představuje Training Arena, kde máte zcela volné ruce. Jednoduše si v ní můžete zkoušet to, co zrovna potřebujete a přesně tak, jak to potřebujete – můžete si totiž nastavit libovolného protivníka, upravit i jeho chování a ladit tak například jedno konkrétní kombo proti jinému konkrétnímu útoku pořád dokola. Nebo pasivního soupeře a jen si na něm vybít vztek.

For Honor se tak novým tréninkovým móde posouvá zase o kus dál, a přitom nejde o jediný a ani zdaleka poslední update. Ubisoft oznámil podporu hry i na další měsíce a jakkoliv to zní jako ohrané reklamní klišé, je pravdou, že nikdy nebyl lepší čas dát For Honor šanci. Díky dedikovaným serverům je multiplayer konečně v pohodě použitelný a díky řadě updatů a patchů je hra mnohem robustnější než při svém spuštění v loňském únoru.

For Honor zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články