Nový update rozšiřuje The Division o globální události a podporu Xbox One X
zdroj: tisková zpráva

Nový update rozšiřuje The Division o globální události a podporu Xbox One X

13. 4. 2018 13:47 | Preview | autor: Adam Homola |

Online akce The Division na svůj příští velký update pořád ještě čeká, ale vývojáři z Ubisoftu vydali novou aktualizaci s číslem 1.8.1, navazující na obrovský prosincový update 1.8 s názvem Resistance, o kterém psal Patrik. Nový update je už dostupný na PC, PlayStation 4 a Xbox One a přidává do hry dvě nové globální události, konečně doplňuje podporu pro Xbox One X a nezapomíná ani na několik drobností.

The Division získává díky 1.8.1 především dvě nové globální události jménem Blackout a Onslaught. Blackoutu se dočkáme ještě tento měsíc, zatímco Onslaught bude následovat v květnu. Tvůrci přidali také možnost legendární obtížnosti pro mise Amherst’s Apartment a Grand Central Station a zvýšili drop rate pro Classified Gear.

Nový update s sebou nese také čtyři desítky nových Commendations a opravy desítek bugů. Konečně se dostalo také na Xbox One X, který je na trhu už pěknou řádku měsíců, ale nakonec se jeho majitelé dočkali.

Díky updatu 1.8.1 si mohou hráči na Xbox One X zahrát The Division ve 4K, s lepšími odlesky, stíny, vyšší mírou detailů objektů a dalšími grafickými vylepšeními. Na kompletní seznam všech změn, úprav a novinek 1.8.1 se můžete podívat na oficiálním webu hry.

FLASHCARD_Update181_final_A zdroj: tisková zpráva

The Divison tak ani zdaleka nekončí a update 1.8.1 není v žádném případě tím posledním. Ubisoft sice nedávno oznámil The Division 2, ale v podstatě nic o nové hře neřekl (první pořádnou nálož detailů se dozvíme na E3). Jen nás vývojáři ujistili, že oznámení druhého dílu neznamená opuštění toho prvního. Podpora pro The Division bude pokračovat i v následujících měsících.

Podle nedávných informací je také The Division (2?) tím nejpravděpodobnějším kandidátem na „oznámený“, ale nikdy nepředstavený projekt battle royale od Ubisoftu. Zástupci firmy totiž jasně vyloučili Wildlands, zatímco se šušká, že nový battle royale vzniká právě ve studiu Massive.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články