Nový update vyhodil z Rust zombíky a přidal medvědy
zdroj: tisková zpráva

Nový update vyhodil z Rust zombíky a přidal medvědy

7. 2. 2014 16:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Populární survival hra Rust, která se v žebříčku nejprodávanějších her na Steamu už docela dlouho předhání s DayZ o první místo, dostala nový update. Upravuje a mění toho docela hodně, ale v první řadě odstraňuje zombíky. Ano, jsou pryč. Tvůrci sami přiznávají, že čím déle by s jejich odstraněním čekali, tím víc stížností by dostali, tak je prostě vyhodili hned a mají pokoj.

Místo zombíků jsou nyní ve hře červení medvědi a vlci, takže už nelze Rust označovat za zombie survival hru. Ale ani divoká zvěř nebude ve hře věčně: “Ano, nenávidíte je. My to víme. Prozatím jsou ve hře jen jako dočasná náhražka. Všechno vám včas odhalíme,” naznačují tvůrci na oficiálním webu další nadcházející změnu, která červené vlky a medvědy vymění za něco nového.

Divoká zvěř se obecně zlepšila, nově se bude bát nepřátelských zvířat, bude reagovat na výstřely ze zbraní a už ji neočůráte tím, že půjdete pozpátku. Vylepšení se dočkaly také předměty, které můžete používat jako suroviny - dřevu a kamení přibyly nové modely, ze kterých poznáte jejich množství.

Z dalších menších úprav jmenujme například rychlejší craftování předmětů, když budete stát přímo u ponku, nové animace hráčů, vylepšené animace při útoku, vylepšené textury trávy apod. Na kompletní seznam všech změn, které nový patch přináší, se můžete podívat na oficiálních stránkách hry pod tímto odkazem.

Nejnovější články