O čem bude další sada miniher z Nintendo Land
zdroj: tisková zpráva

O čem bude další sada miniher z Nintendo Land

11. 11. 2012 15:00 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pokud jste zapomněli, že na konci listopadu se začne prodávat konzole Wii U od Nintenda a společně s ní samozřejmě i nějaké ty hry, tak jsou tu kolegové z partnerského webu Konzolista.cz, aby vám to připomněli. Konkrétně jde o minihrovou kolekci Nintendo Land a třech v ní obsažených minihrách. Nejdříve ale malé opáčko, o čem vlastně Nintendo Land bude.

Kolekce Nintendo Land, která půjde koupit samostatně za sníženou cenu nebo v bundlu s prémiovou verzí konzole Nintendo Wii U, bude obsahovat několik zajímavých miniher, mezi nimiž je třeba dříve představený Mario Chase, Metroid Blast, Luigi’s Ghost Mansion, The Legend of Zelda: Battle Quest, Pikmin Adventure, Animal Crossing: Sweet Day, Donkey Kong’s Crash Course, Takamaru’s Ninja Castle a Balloon Trip Breeze.

O některých z nich už vás kluci z Konzolista.cz informovali v tomto článku. Nyní Nintendo ale představilo další trojici her, mezi nimiž je Yoshi’s Fruit Cart, Octopus Dance a Captain Falcon’s Twister Race. Pojďme si o nich něco říci:

Yoshi’s Fruit Cart: Použitím dotykového displeje GamePadu a stylusu mají hráči za úkol namalovat pro Yoshiho cestu skrz úroveň. Pouze pokud se podíváte na TV obrazovku, uvidíte ovoce, které musíte sesbírat a překážky, které musíte překonat na cestě k cíli. Tato atrakce ze hry Nintendo Land je skvělým příkladem využití integrované druhé obrazovky, kterou ke konzoli Wii U nabízí nový tabletový ovladač GamePad.

Captain Falcon’s Twister Race: Tato atrakce z Nintendo Land je určena pro jednoho hráče a je založena na závodní sérii F-Zero. Hráč vidí na GamePadu své vozidlo z nadhledu a má za úkol ho držet ve svislé poloze a řídit tak, aby projel hladce zatáčkami a klikatými stezkami včas na nejbližší checkpoint. Pokud přejedete přes dash plates, naberete pořádnou rychlost a všechny překážky jako jsou hroty, víry, ostatní vozidla nebo dokonce bomby se před vámi dají na útěk.

Octopus Dance: V této další atrakci používají hráči GamePad aby předvedli zrcadlově taneční pohyby, které ukazuje taneční instruktor přímo z hlubin moře. Úkolem je neustále sledovat a napodobovat jeho pohyby na GamePadu. Zajímavá je zde I interakce mezi GamePadem a televizí – hráči musí přepínat mezi oběma pohledy, protože nikdy neví, který je pro ně aktuálně důležitější.

Pokud se vám nechce až vydáme naši vlastní na Games, tak na Konzolista.cz už najdete recenze handheldového titulu Assassin's Creed III: Liberation nebo závodní arkády LittleBigPlanet Karting. Hodit by se vám ale mohl i článek o speciální bonusové misi z PS3 verze Assassin’s Creed III.

Nejnovější články