O konverzích Resident Evil 4 a Drivera
zdroj: tisková zpráva

O konverzích Resident Evil 4 a Drivera

29. 1. 2007 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Kdo naivně doufal, že Capcom a UbiSoft strávili uplynulé dva roky zdokonalováním Resident Evila 4, aby naplno využil možností moderních osobních počítačů, bude hluboce zklamán.

residentevil4pc zdroj: tisková zpráva Nepočítáme-li samozřejmé zvýšení rozlišení, po vzoru Onimushy se tahle 90% hodnocená akční adventura prý nedočká razantních zlepšení co do ovládání (zapomeňte na myš) ani grafiky (žádné high-res textury). Svědčí o tom pětice prvních screenshotů z PC verze, které se objevily v jednom čínském fóru společně s HW nároky: 1,4 GHz procesor, 256 MB RAM a grafická karta s podporou pixel shaderů 2.0 (alesp. GeForce 5700 nebo Radeon 9600) a 7 GB na disku. Resident Evil 4 v Evropě vyjde 23. února.

Obrázek zdroj: tisková zpráva O záměrech UbiSoftu s dalších konverzí - čtvrtého dílu Drivera na PC/Wii - víme od minulého týdne. Dnes ráno někdo z německé pobočky předčasně umístil na web čtveřici premiérových obrázků právě z Wii verze, která jak vidno používá lehce upravený barevný tón. Výčet jejího obsahu se oproti té PS2 z loňského jara liší jen v drobnostech (35 na Wii vs. 40 misí), které mohou být způsobeny nepřesným přežvýkáním informací PR oddělením. Nejednoznačně se dá vykládat i jeho prohlášení o "citelných vylepšeních v oblasti umělé inteligence, fyziky, grafiky atd. oproti předešlým verzím", čímž se možná myslí jen minulé díly? Brzy se jistě dozvíme více, jelikož Driver: Parallel Lines přijde na PC a Wii již v březnu.
zdroj: UbiSoft, Gamestar

Nejnovější články