Odhalení pátého datadisku pro The Sims 2
zdroj: tisková zpráva

Odhalení pátého datadisku pro The Sims 2

14. 10. 2006 11:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Stalo se dobrým zvykem, že příchod aktuálního datadisku pro The Sims 2 doprovází odhalení ústředního motivu toho příštího.

news zdroj: tisková zpráva Výjimkou nejsou ani brzy vycházející Mazlíčci (Pets), u nichž zřejmě kupující najdou leták s obrázkem dvou postav, které provádí činnosti typické pro každé roční období (hrabání listů na podzim, koulovačka v zimě, opalování v létě, zahradničení na jaře). Zde jsou bližší informace o jeho náplni, přeložené z dánštiny (thx TheSims2.cz):

    Dejte svým simům prostor k odpočinku mimo jejich dům. Nový datadisk jim umožní chodit ven, kde se vyřádí v různých „sezónních“ aktivitách – od koulované až po hru na cestovatele Marca Pola a spoustu jiných… Simové si užijí proplétání mezi kapkami jarních dešťů, rybaření ve vlastních rybnících anebo pěstování exotických plodin. Cokoliv vybudujete ve svém letním nebo zimním sídle budete moci využívat ve všech ročních obdobích... [více]
Již pátý "velký" přídavek pro bestseller od Maxisu se tedy bude opravdu točit kolem sezónních aktivit, jak naznačil nedávný únik jeho názvu "In Season" z online systému registrace EA. Pokud dodrží pravidelný půlroční odstup, dočkáme se ho v březnu, ale ještě předtím by se měl před Vánocemi objevit mini-balíček s novými předměty - The Sims 2: Happy Holiday - pravděpodobně navazující na Glamour Life (Pro luxusní život), který se v USA překvapivě stal nejprodávanější hrou měsíce září.
zdroj: fansite

jd

Nejnovější články