Odhalení SimGolfu
zdroj: tisková zpráva

Odhalení SimGolfu

11. 5. 2001 20:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Co vznikne, když dají dva význační herní vývojáři Sid Meier (Civilizace, Alpha Centauri) a Will Wright (SimCity, The Sims) hlavy dohromady? Odpověď by sice mohla být krapet bombastičtější, například nové a konečně do hloubky propracované Sim City, ale ani tato nová hra by nemusela být tak nezajímavá.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Ta se celým názvem jmenuje Sid Meier's SimGolf a byla poprvé blíže představena ve včerejším preview na GameSpotu. Tím se potvrdily pár týdnů staré dohady (jako ostatně poslední dobou často ;), které rozpoutala sajta TheSims.com s tím, že Sid Meier byl párkrát viděn v Maxisu.

A co je vůbec Sim Golf zač? Nemusíte se obávat, že budete mít co dočinění přímo s golfovou holí na zeleném pažitu jako v sériích Links či Tiger Woods, zde půjde v duchu předchozích Meierových titulů o strategickou simulaci a budování golfového parku se vším, co k tomu patří. Ale nejen to, v Sim Golfu si budete pěstovat i svou vlastní postavu, které budete moci určovat, jakým stylem hrát a kam odpalovat míčky (pokud možno ne na dno nejbližšího rybníku :) Pokud se vám bude dařit, budete odměněni podobně jako v RPG hrách zvýšením některých atributů, které pak budou mít na celou hru vliv. Na Sim Golfu je tak patrný vliv designéra Willa Wrighta, s nímž Sid Meier celou svou myšlenku o hře dlouho konzultoval. Na E3 bude tato hra prezentována za zavřenými dveřmi stánku Electronic Arts a dokončena by měla být ještě letos.

jd

Nejnovější články