Odhalení třetího datadisku pro The Sims 2
zdroj: tisková zpráva

Odhalení třetího datadisku pro The Sims 2

11. 9. 2005 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ač na pultech ještě není ani druhý přídavek "Noční život" (v ČR tento čtvrtek) pro hodně úspěšnou simulaci života The Sims 2, do éteru už stihly prosáknout informace o náplni třetího datadisku, který se bude točit kolem podnikání a vydělávání peněz.

news zdroj: tisková zpráva Zatím neznáme oficiální název (spekuluje se o Business Life nebo Market Place), nicméně jak si všiml Laku z domácí fanouškovské stránky TheSims2.cz, konkrétní střípky o obsahu hry vyplynuly ze zadní strany manuálu německého Nightlife (foto). Vaše postavy se budou moci stát podnikatelem, budovat obchůdky, restaurace či noční kluby a prodávat tam obrazy, knihy, muziku či jídlo, ale také mohou pracovat pohodlně z klidu domova.

Podle některých zdrojů mají Simové umět díky novým schopnostem (Talents) vyrábět nejen zboží k dalšímu prodeji (čímž můžete občas navázat známosti), ale poprvé v celé sérii půjde vlastnoručně vytvořit i vybavení bytu, dekorace či oblečení, případně svým dílem inspirovat ostatní charaktery ve hře. Vedle vedení firmy k prosperitě a uspokojení zákazníků budete mít na starosti také zaměstnance, čili vás čeká nabor pracovních sil nebo naopak vyhazování flákačů. Datum vydání třetího přídavku je naplánováno na březen 2006.

zdroj: Sims2.cz

jd

Nejnovější články