Offline skirmish mód pro Star Wars Battlefront vyjde tento týden, Death Star DLC v průběhu podzimu
zdroj: tisková zpráva

Offline skirmish mód pro Star Wars Battlefront vyjde tento týden, Death Star DLC v průběhu podzimu

18. 7. 2016 11:16 | Preview | autor: Petr Poláček |

Majitelé a hráči Star Wars Battlefront se v následujících týdnech a měsících dočkají spousty nového obsahu. Ve čtvrtek 21. července vydají tvůrci z DICE hodně a hlasitě žádaný skirmish mód, který umožní hrát vybrané herní varianty bez připojení k internetu, a během podzimu plánují vydat třetí DLC s podtitulem Death Star. Jaké bude téma tohoto DLC, asi není třeba dodávat. Nabídne nové mapy, hrdiny a dopravní prostředky i zbraně, která představuje video a sada obrázků.

Skirmish mód

Ve skirmishi mohou hráči bojovat proti botům (AI) v módech Walker Assault a Fighter Squadron na mapách, které jsou ve zmíněných herních variantách dostupné i v klasické online hře. Pouze konzolové verze SWB pak ve skirmishi nabídnou podporu splitscreenu. PC verze ne, což je škoda. Kdy už konečně tvůrcům dojde, že i před PC s velkým monitorem se pohodlně vejdou dva hráči…

Společně s offlinovým skirmishem tvůrci do hry přidají nový Hutt Contract k odemknutí a Stinger Pistol jako Charged Star Card, jejíž efekt v akci si můžete prohlédnout třeba na záběrech tohoto videa.

zdroj: Archiv

Hvězda smrti

Třetí velké DLC s podtitulem Death Star představili DICE během Star Wars Celebration Europe v Londýně, vyjít by mělo v průběhu podzimu (před pár dny ještě tvrdili, že v září) a v prvé řadě nabídne dva nové hrdiny - Chewbaccu a Bosska. Vedle nich DLC přinese DLC trojici nových map, které umožní bojovat v blízkosti Hvězdy smrti (kde půjde o souboje ve stíhačkách), ale i v jejích útrobách (tam zase půjde o klasické přestřelky). Pokud jde o nové bojové/dopravní prostředky, zůstávají zatím tvůrci potichu. Vedle nich ale Death Star DLC přinese i nové zbraně a Star Cards.

Čtvrté DLC

S velkým předstihem rovněž DICE oznámili, že někdy ke konci roku (okolo Vánoc) vydají čtvrté DLC s podtitulem Rogue One: Scarif, které nabídne hrdiny a lokace z chystaného Star Wars filmu Rogue One, jehož premiéra by měla proběhnout v polovině prosince.

A protože mám pocit, že na konto přidání skirmish módu SWB znovu alespoň na chvíli zapnu, rád bych věděl, jestli v tom jsem, nebo nejsem sám. Má pro vás skirmish nějakou hodnotu, nebo spíš ne?

Nejnovější články