Osvobození z cely Infinite Undiscovery
zdroj: tisková zpráva

Osvobození z cely Infinite Undiscovery

3. 4. 2008 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Přibližujeme japonskou akci s hlavními hrdiny-dvojníky a měsícem uvězněným v řetězech.

Když sličná lukostřelkyně Aya tajně vniká do vězení a rozbíjí zámek na ostře střežené cele, je přesvědčena o tom, že uvnitř najde svého milovaného válečníka Sigmunda - opravdového hrdinu, který má jako jediný na světě moc postavit se vládní monarchii. Té se podařilo uvěznit Měsíc do řetězů a dokud nad ním bude mít kontrolu, neoctne se svět zpět ve své původní rovnováze. Jenže namísto Sigmunda hrdinka v cele najde jeho téměř identické dvojče, obyčejného chlapíka Capela, jehož vzhled zřejmě zmátl i věznitele.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Tak začíná Infinite Undiscovery čili nejnovější projekt Tri-Ace, kteří jej kutí pro Square a otevřeně se hlásí k dosavadní tradici nejen po vizuální stránce výtečných akčních RPGček (Lost Odyssey, Blue Dragon). Všechny boje budou probíhat v reálném čase, přičemž každá postava bude disponovat dvěma typy útoků (těžký/lehký) a možností nějak protivníka obalamutit či přelstít. Kromě toho budete moci spojit síly s počítačem ovládanými spolubojovníky a tvořit tak ještě silnější komba.

Nepřátelé vás totiž nejen uvidí, ale také uslyší a ucítí. Třeba jejich psi vás povedou v patrnost na míle daleko, alespoň pokud jejich pozornost v duchu Monkey Islandu neodvrátíte hozeným kusem masa. Veškerý postup však má záviset jen na vás: vedle bezhlavého vraždění všeho živého tu vždy bude možnost pohybovat se tiše a počínat si mírumilovně.

Infinite Undiscovery vyjde letos v létě pro X360 - více v předchozím zpravodajství.
zdroj: OXM

levis

Nejnovější články