Otevřená beta PlayStation 4 verze World of Tanks začne 4. prosince
zdroj: tisková zpráva

Otevřená beta PlayStation 4 verze World of Tanks začne 4. prosince

23. 11. 2015 17:51 | Preview | autor: Adam Homola |

Tvůrci tankové akce World of Tanks anoncovali vydání PlayStation 4 verze před několika měsíci a prvním zvědavcům otevřou už za pár týdnů. Wargaming předvede tanky na konzoli od Sony nejdříve ve formě otevřené bety, která začne 4. prosince. Servery se zase zavřou 6. prosince a zahrát si budou moct i účastníci akce PlayStation Experience, která se koná v San Franciscu 5. a 6. prosince.

Každý účastník otevřené bety obdrží exkluzivní herní bonusy, které už nikdy jindy dostupné nebudou. Jde především o lehký americký tank M22 Locust, který vývojáři zabalí do speciálního skinu k nedávnému 20. výročí prvního PlayStationu - tank by měl barvou připomínat jak první konzoli od Sony, tak onu speciální verzi PS4 z letošního roku. A navrch k tanku přihodí tvůrci ještě speciální emblém.

Na PlayStation Store pak seženete i speciální pre-release balíčky, v nichž najdete například bezplatný prémiový lehký tank T1E6-PS s exkluzivní kamufláží a čtyři Founder's Packy se speciálními prémiovými tanky, dostupnými pouze po omezený čas. Jak už jsme psali dříve, PS4 verze World of Tanks bude podporovat veškerou funkcionalitu DualShock 4 a nezapomene ani na Share Play a PS Vita Remote Play.

K tomu všemu si Wargaming přichystali také dvě nové mapy: Ruinberg a Scorpion Pass, které zažijí na PlayStatioin 4 svůj debut a chvíli potrvá než se objeví i v dalších verzích. Za připomenutí stojí také fakt, že k hraní World of Tanks nebudete vůbec potřebovat účet na službě PlayStation Plus. Hra tak dostojí svému vzoru z PC a bude i na PlayStation free to play.

Nejnovější články