Overwatch 2 bude mít podle uniklých informací mód PvE
zdroj: tisková zpráva

Overwatch 2 bude mít podle uniklých informací mód PvE

29. 10. 2019 13:40 | Preview | autor: Šárka Tmějová |

Server ESPN přišel se vskutku šokující novinkou – nový díl týmové střílečky Overwatch se bude jmenovat Overwatch 2, dostane nové logo, herní módy, mapy a nejméně jednoho dalšího hrdinu. Odhalil mu to prý zdroj blízký pořadatelům BlizzConu a instruktážní dokument pro zaměstnance. Na druhou stranu, co jiného by Blizzard mohl zrovna na tomhle konceptu inovovat?

Logo organizace Overwatch tedy podle ESPN rozšíří oranžová dvojka. Pokud ale nepatříte mezi oddané konzumenty grafických manuálů značek, asi vás budou zajímat spíše změny po stránce hratelnosti. Druhý díl by se měl zaměřit na PvE, namísto reálných protivníků tak z velké části budete hrát proti těm ovládaným počítačem a ke slovu by se mělo dostat také používání předmětů a stromy talentů pro jednotlivé hrdiny.

Podle instruktážního dokumentu by se jedna z kooperativních misí pro čtyři hráče měla odehrávat na mapě v Riu de Janeiru, bude ale součástí mnohem větší příběhové kampaně. Ani na kompetitivní složku se nezapomíná docela, Overwatch 2 by se dokonce měl dočkat nového módu s názvem Push na mapě v kanadském Torontu. Rozšířit by měl stávající nabídku Assault, Control, Escort a hybridních módů, které předchozí trojici kombinují.

zdroj: Vlastní

Jak příběhovou část, tak mód Push by si účastníci BlizzConu měli moct vyzkoušet již tento víkend. Očekává se také oznámení nové, dvaatřicáté hrdinky Echo, která se objevila na společném obrázku spolu s některými známými tvářemi. Blizzard ho z oficiálního obchodu vzápětí stáhl, ale co je jednou na internetu, už na něm zůstane navždy. Podle zdroje se okřídlená Echo zřejmě nepodívá do prvního Overwatche a svůj debut si střihne až s nástupem dvojky.

Overwatch 2 zdroj: tisková zpráva

Na potvrzení či vyvrácení zpráv nebudete muset čekat moc dlouho, BlizzCon 2019 začíná v pátek 1. listopadu večer a my budeme u toho. Žádné z uniklých odhalení není kdovíjak nepravděpodobné, ale pokud jste s Overwatchem 2 čekali cosi revolučního, zřejmě budete poněkud zklamaní.

Nejnovější články