Oznámení Age of Mythology: The Titans
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Age of Mythology: The Titans

14. 4. 2003 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Microsoft Games Studios dnes odhalili své plány ohledně nového přídavného datadisku k oblíbené real-time strategii Age of Mythology od Ensemble Studios.

Age of Mythology: The Titans zdroj: tisková zpráva Datadisk dostal název Age of Mythology: The Titans a měl by se v obchodech objevit letos na podzim. Už z podtitulu hry je patrné, s čím, resp. s kým budete mít v této hře tu čest. Vaše ramena budou muset unést tíhu celého světa, když pod vaší mocí budou takoví titánští bohové, jako jsou Atlas nebo Cronus - viz první uvolněný obrázek.

Age of Mythology: The Titans obohatí původní partičku kultur - řeckou, egyptskou a norskou - o ještě jednu atlantskou. Spolu s nimi budete moci zažít jednu zcela novou single-player kampaň o 12 scénářích. Je to další kapitola do rozepsané knihy mýtů a bájí. Coby Atlanťané budou hráči moci využívat síly bohů Titánů v průběhu hry dokonce vícekrát a bude jim také umožněno upgradovat své lidské jednotky na hrdiny. Datadisk vám nabídne 12 nových božských sil, 18 nových lidských jednotek a 10 impozantních mytologických jednotek. Hru si budete moci zahrát také online, když využijete tzv. in-game matchmaking service ES Online.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články