Oznámení bojovky Ninja Blade
zdroj: tisková zpráva

Oznámení bojovky Ninja Blade

2. 9. 2008 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Hýbe se jako Spiderman, řeže v duchu Ninja Gaiden 2 a to celé v moderním japonském městě.

Došlo k oznámení japonské akce Ninja Blade od tamních vývojářů z From Software. Pakliže lze něco vyčíst z prvních obrázků a renderovaného traileru, spíš než "odpovědí Microsoftu na MGS4", jak se spekulovalo již dlouho předtím, bude hra jakýmsi modernějším konkurentem nedávno vydaného Ninja Gaiden 2. Což neznamená, že hlavní hrdina Ken na svých cestách prosklenou tokijksou metropolí (mimochodem dost ve spidermanovském duchu) nepotká třeba i draky..

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Samotní autoři slibují adrenalinový, filmový zážitek a prokládání samotné hry častými filmečky. Vydržet by vám měla nejméně dvanáct hodin a chybět v ní nebude ani hrdinova zvláštní schopnost tzv. Ninja Vision, po jejímž aktivování Ken uvidí skryté předměty, slabá místa na tělech protivníků či pomocnou navigaci.

Namísto sbírání zbraní po padlých nepřátelích navíc postačí schraňovat svítící krystalky, mající uvnitř jakousi tajemnou energii. Jestliže budete chtít vyměnit zbrojový arzenál, jednoduše prý tuto látku vstříknete do libovolné zbraně. A již zmiňovaní nepřátelé? Povětšinou obyčejní lidé a zvířata, které nějaká odpudivá nákaza přeměnila v krvežíznivé a nakažlivé zombíky. To jsme zvědavi..

zdroj: Archiv


Ninja Blade debut trailer

Ninja Blade vyjde pro Xbox 360 začátkem příštího roku - více má být k vidění na Tokyo Game Show.
zdroj: PR, Gamersyde

levis

Nejnovější články