Oznámení Sudden Strike The Last Stand
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Sudden Strike The Last Stand

14. 8. 2008 11:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Premiéru si v rámci série odbydou různé léčky v interiérech a přistávací mecheche.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Nové pokračování druhoválečné strategické série rodinky Sudden Strike s názvem The Last Stand nabídne blíže nespecifikované bitvy v rozmezí let 1941 až 1945. A to ve víceméně obvyklých misích, jako ochrana a doručení zásob či krysí sabotáže za nepřítelova záda. Abychom na vývojáře zbytečně neplivali, ono se taky něco prudce invenčního na poli RTS vymýšlí dosti zapeklitě. Válka bude tradičně ovládnutelná za obě strany (Spojenci, Osa) a to prostřednictvím stovek historicky přesných jednotek (včetně lišáckého žebrání o posily), nákladních lodí, vzdušné podpory a výsadkářů.

Pakliže tuze rádi nasloucháte šumu novinek a křepčíte nad tradiční řečí čísel, pak vězte, že The Last Stand vyrukuje mj. s kompletně překopaným modelem poškození, lepším vybalancováním sil a nadupanými bitvami za hutného sněhu a mrazu. Pro přehlednost a ovladatelnost projde nemalým předěláním také kompletní uživatelské rozhraní. Premiéru si pak v rámci série odbydou různé léčky v interiérech, přistávací mecheche, průzkumné oddíly, převoz pěchoty v tancích a pár grafických pozlátek.

Vývojářem zůstávají němečtí Fireglow Games, kteří podle vlastních slov právě dokončují vlastní vývoj, čímž chtěli říci, že by rádi našli distribuční partnery pro rozčeření vod ideálně vánočního trhu. SS: The Last Stand bude tradičně "uvařen" pouze pro PC hráče a k prozkoumávání jeho nitra nebude potřeba vlastnit Sudden Strike 3: Arms for Victory - půjde o samostatně stojící pokračování.

zdroj: Bluesnews

jester

Nejnovější články