Oznámení The Sims 2: Free Time
zdroj: tisková zpráva

Oznámení The Sims 2: Free Time

10. 12. 2007 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Své Simíky odměníte v sedmém velkém datadisku řadou nových zábavných aktivit pro volný čas.

K spočítání, kolikátý že velký datadisk to už je, nestačí prsty jedné ruky. Electronic Arts číslovku sedm raději ani nikde v tiskové zprávě neuvádí a namísto toho se věnují vlastnostem hry The Sims 2: Free Time, točící se pochopitelně kolem mnoha nových způsobů trávení volnýho času:

    Ať už si vaši Simíci budou házet s šišatým míčem na americký fotbal, cvičit baletní tanec, opravovat s kamarády auto nebo stavět modely vláčků, každá z těchto činností poslouží k rozvoji jejich dovedností, prohloubení navázaných přátelství a celkovému obohacení života. Vyrobte pro své Simíky nové originální věci, které použijí v běžném životě, jako je oblečení, keramika a další. Zdokonalením v zálibách nebo kariérním postupem mohou dokonce pro sebe odemknout skryté odměny. Prozkoumejte širokou nabídku koníčků, které přinesou do životů vašich Simíkům samá potěšení!
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
  • V široké nabídce nových druhů aktivit najděte vášně a touhy vašich Simíků, sportem a vědou počínaje a uměním a řemesly konče. Mezi novými koníčky najdete mj. basketbal, fotbal, restaurování aut, balet a dokonce hledání hvězd a planet!
  • V koníčcích se skrývají odměny na celý život. S tím, jak Simíci postupně začnou ve svých hobby zlepšovat, budou získávat nové aspirace a odměny a objevovat tajné parcely.
  • Jakmile Simíci dostatečně rozvinou své dovednosti, mohou začít své umělecké a řemeslné výtvory prodávat nebo se poměřovat s konkurencí na tanečních, kuchařských nebo videoherních soutěžích!
  • Všechny nové aktivity jsou skvělým způsobem trávení času vašich Simíků s rodinami a přáteli. Je zde také sedm speciálních aktivit pro děti a batolata, mj. stůl na kreslení a hraní s kostkami!
  • Při provozování koníčků čeká na Simíky spousta překvapivých momentů, zejména na ty, kteří dosud nejsou příliš šikovní. Váš Simík-začátečník může třeba ušít medvídka s jedním okem, vykroutit na hrnčířském kruhu šišatý džbánek, popálit se škumpou na výletě do přírody a kdo ví co ještě... [homepage]

zdroj: Archiv


The Sims 2: Free Time trailer

Přídavek The Sims 2: Volný čas vyjde v únoru 2008, čili rok předtím, než se má dle spekulací objevit plnohodnotný třetí díl.
zdroj: PR, EA, fansite

jd

Nejnovější články