Oznámení vývoje hry And Then There Were None
zdroj: tisková zpráva

Oznámení vývoje hry And Then There Were None

3. 2. 2005 23:23 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V dubnu loňského roku jsme vás informovali o záměru společnosti Adventure Company vytvořit hry na motivy detektivních románů slavné spisovatelky Agathy Christie.

Dnes vyšla tisková zpráva, která dává tomuto záměru zcela konkrétní rozměr, neboť konečně oznamuje vývoj prvního ze série titulů - And Then There Were None. V češtině vyšel román, podle kterého tato hra vzniká, pod názvem Deset malých černoušků. Vývojem hry a uvedením románového příběhu a jeho hrdinů do herního světa bylo pověřeno studio AWE Games. To by mělo být se svou prací hotovo tak, aby titul vyšel ještě letos na podzim.

Příběh vypráví o deseti zdánlivě nesourodých lidech, z nichž každý v sobě ukrývá nějaké to tajemství a obavu pramenící v minulosti. Každý z těchto jedinců byl pozván na jedno osamělé panství nacházející se izolovaně na jakémsi ostrově. Všichni do jednoho se tam sjedou, ovšem jediný, kdo se nedostaví, je sám pán domu. Celá skupina tedy zůstává na ostrově, odříznuta od okolního světa a pronásledována stíny svých minulých životů. Jeden po druhém se postupně svěřuje se svými nejtajnějšími tajemstvími. Jeden po druhém umírá...

Ať už jste příznivci díla Agathy Christie, anebo ne, můžete prý očekávat napínavý děj plný nečekaných zvratů. I když příběh hry zůstává věrný původnímu konceptu, budou zde nové zápletky. Vy, hráči, ztvárníte například jedenáctou postavu - postavu převozníka, který všechny ty ostatní na ostrov přivezl a sám tam pak zůstal s nimi uvězněn. vaším úkolem bude odhalit okolnosti záhadných vražd, odhalení vraha a záchrana dalších možných obětí, tedy i svůj vlastní.

zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články