Patch s remakem prvního Diabla se blíží, ale nepůjde o jeho jedinou novinku
zdroj: tisková zpráva

Patch s remakem prvního Diabla se blíží, ale nepůjde o jeho jedinou novinku

4. 1. 2017 14:49 | Preview | autor: Adam Homola |

Výroční patch 2.4.3., který Diablo III rozšíří mimo jiné o „remake“ prvního Diabla, zatím své datum vydání stále nemá, ale v novém videu si můžete na jedničku nad rozpixelovanými záběry zavzpomínat. The Darkening of Tristram, jak se tato vložená předělávka jedničky jmenuje, je bezpochyby tím hlavním tahákem nového patche, ale není ani zdaleka jedinou novinkou, kterou si zanedlouho budete moci vyzkoušet.

Video sice nabídne více záběry z nového dungeonu, ale informačně víceméně duplikuje starší informace pocházející především z loňského BlizzConu, kde tvůrci The Darkening of Tristram oznámili. Náznaky prvního Diabla uvidíme ale v Sanctuary i mimo onen dungeon – konkrétně vám budou život znepříjemňovat zástupy kultistů, ale vaším cílem by měl být právě nový portál poblíž centra města Old Tristram.

Vedle prvního Diabla schovaného za novým portálem se s novým patchem pojí také různé Transmogrification odměny, achievementy a několik překvapení a skrytých vtípků na jedničku. Jistých úprav doznalo také několik legendárních a setových předmětů, jako například Saffron Wrap, Hellcat Waistguard, nebo Manald Heal.

zdroj: tisková zpráva

Nově by měly Greater Rifts nabídnout také mnohem rovnoměrnější rozložení nepřátel a konzistentní velikost každého „podlaží“. Vývojáři zapracovali i na některých drobných detailech, jako například možnosti zabít skákající nepřátele přímo ve skoku a neztrácet tak čas čekáním na jejich dopadení na zem. Všechny detaily najdete na Battle.netu a brzy snad i v plné hře.

Nejnovější články