Pirates of the Burning Sea na tajemných Bermudách
zdroj: tisková zpráva

Pirates of the Burning Sea na tajemných Bermudách

7. 10. 2007 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Kdo by neodolal možnosti vypravit se na Bermudy a střetnout se s tamními duchy a rituálními okultisty?

Zhruba do 20. let 18. století je zasazena chystaná onlinovka Pirates of the Burning Sea, jejíž nedílnou součástí (zhruba 10-15%) budou nadpřirozené zážitky, snad vzdáleně inspirované Stevensonovým Pokladem na ostrově či filmovými Piráty z Karibiku. Na maximální padesátou úroveň budete vaší postavu moci dostat i vedením námořních bitev nebo obchodem, ale kdo by odolal možnostis etkat se na Bermudách s tamními voodoo bohy a v duchu antických eposů si některé z nich naklonit a jiné naopak znepřátelit?

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hned na prvním questu vaší posádku zajmou okultisté a před rituální popravou je za pomocí magie nechají bezvládně viset ve vzduchu. Abyste však v souboji o jejich záchranu měli šanci porazit úhlavní čarodějku (a později ve hře obecně kteréhokoliv nemrtvého), budete muset do dlaně nabrat trochu hlíny z jejich hrobu - pokud jí protivníka během duelu posypete, ten nabude pevnějších tvarů a sice vám bude zasazovat tvrdší rány, ale sám se zároveň stane zranitelnějším. Jakmile nemrtvého přemůžete, budete si moci obléct jeho hadry a napodobit kolébavý, pomalý krok duchů, kterým ty skutečné ošálíte a snadno tak bez boje proklouznete na hlídaná místa. Mezi těmito questy budou figurovat také bitvy s loďmi duchů.

Zásadní je, že provozovatelem hry bude věhlasná firma Sony Online a že se po mnoha téměř pětiletém vývoji konečně dočkala oficiálního data vydání, kterým bude 22. leden. Již od 23. října si však Pirates of the Burning Sea budete moci předobjednat, což s sebou přinese řadu výhod: vaše postava dostane exkluzivní zbraň a vlastního papouška na rameno, dále obdržíte CD se soundtrackem a co je nejdůležitější, budete smět začít hrát o celých patnáct dní dříve (tedy již 15. ledna).
zdroj: IGN, Gamespot, WP

levis

Nejnovější články