Pirates of the Caribbean:The Legend of Jack Sparrow
zdroj: tisková zpráva

Pirates of the Caribbean:The Legend of Jack Sparrow

12. 5. 2005 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

A nyní přinášíme dobrou zprávu všem těm, kteří si oblíbili hry s pirátskou tématikou a zejména pak titul Pirates of the Caribbean, který vznikl na motivy stejnojmenného filmového snímku s podtitulem The Curse of the Black Pearl.

Společnost Bethesda Softworks totiž oznámila, že připravuje pokračování této hry, které se bude jmenovat Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow. Nový projekt má opět zachytit duši původního filmu, obsáhnout všechny ty zábavné hrdiny i místa a nabídnout hráčům dostatek akce a dobrodružství. Jeho vydání je naplánováno na příští rok, přičemž vedle PC verze vznikají i verze pro PS2 a Xbox (Bethesda na nich spolupracuje s týmem 7 Studios).

Osoba kapitána Jacka Sparrowa je nepřehlédnutelná a hráč si ji bude moci užít hned z první ruky. Těšit se můžete na vše, co úzce souvisí s životem korzárů, tedy na pašování, honba za poklady, unášení, drancování, apod. Herní prostředí má být plně interaktivní a jednotlivé levely velmi rozmanité. Podíváte se do vypálených měst, vraků lodí, ale také do mlhavých jeskyní osvětlených měsíčním svitem. Očekávat samozřejmě můžete hordy nových nepřátel, na kterých si budete moci vyzkoušet různé nové a velmi účinné bojové chvaty.

zdroj: BluesNews

korg

Nejnovější články