Plants vs. Zombies: Garden Warfare představila multiplayer a nový mód
zdroj: tisková zpráva

Plants vs. Zombies: Garden Warfare představila multiplayer a nový mód

21. 8. 2013 20:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Plants vs Zombies: Garden Warfare se může směle řadit mezi ta příjemná překvapení letošní E3. EA s netradiční a rozhodně nečekanou hrou otevřela tiskovku a trhlá multiplayerová akce nemohla chybět ani na gamescomu. Tady se hra prezentuje rovnou dvojicí videí, přičemž jedno představuje multiplayer a jednotlivé třídy a druhé je věnováno jen a pouze jednomu módu, který bude exkluzivní pro Xbox One.

Jde vidět že Microsoft nešetří a u spousty her si zajišťuje buď exkluzivní vydání, nebo alespoň DLC, módy, či různé doplňky. Jedním z nich je i tzv. Boss Mode, který nebude nikde jinde, než na Xboxu One. Tam bude taky podpora pro SmartGlass, ale tím exkluzivity pro Microsoft nekončí. Ona totiž vůbec celá hra vyjde jako první na Xboxu One a Xboxu 360.

Navrch si Microsoft totiž ještě domluvil exkluzivní mód, ve kterém můžete hrát s kamarádem v kooperativním režimu na jedné konzoli ve split-screenu, který na jiných platformách nebude. Když už jsme u toho Xboxu, tak tvůrci z PopCapu rovnou využili i Kinect, který budete moct používat v Boss Mode, jakési strategické nadstavbě.

...

Časem se jistě Plants vs Zombies: Garden Warfare dostane na všechny ostatní myslitelné platformy které hru postavenou na enginu Frostbite 3 zvládnou, ale startuje jen na Xboxech. Vývojáři z PopCapu neparodují Modern Warfare jen názvem a Battlefield tím prvním trailerem, ale dělají si srandu i z onoho prvního multiplayerového traileru na první Call of Duty: Modern Warfare.

Tehdejší trailer představoval originálním způsobem perky a vůbec loadout hráčů, což bylo tehdy v FPS střílečkách na konzoli, alespoň v takovémto provedení, docela novátorské. Pvz: GW si z toho bere inspiraci a tak se vždycky zombík při běhu či akci zpomalí a kolem něj vyskáčou informační tabulky s loadoutem a perky. Podobně jako tehdy v Call of Duty traileru.

...

Šťastlivci, kteří jsou na gamescomu, se budou moct podívat v akci na 24 multiplayerový mód, ve kterém můžete hrát jak za rostliny, tak za zombíky. K vidění je taky kooperativní režim pro čtyři hráče, ve kterém chráníte zahradu před nájezdem zombies. Plants vs Zombies: Garden Warfare vyjde jako první na Xboxech na jaře příštího roku. Mezitím můžete krátit čas u Plants vs Zombies 2: It’s About Time, které se Pavlu Dobrovskému líbilo hodně moc.

Nejnovější články