PopCap oznamuje Bejeweled 3 (a konec světa)
zdroj: tisková zpráva

PopCap oznamuje Bejeweled 3 (a konec světa)

1. 11. 2010 15:30 | Preview | autor: Petr Poláček |

Je to hra pro slečinky, flákače a otravné casual hráče, můžeme si pro klid duše říkat. A stejně spoustě z nás krade neskutečná kvanta času, jedno v jaké podobě, jestli na PC, na Facebooku, mobilu nebo kdekoli jinde. Bejeweled je herní ekvivalent moru a právě nyní se na celý svět řítí už třetí smrtící vlna. PopCap dnes oznámil Bejeweled 3.

Kdybychom měli shrnout, co revolučního proti dvěma předchůdcům třetí díl nabízí, tak bychom asi na nic nepřišli. Základní hratelnost v módu Classic bude stejná, až na nové efekty, gemy a celkově zase o fous více odladěné herní mechanismy. V Quest módu zažijete cestu přes 40 „magických“ puzzlů s hratelností, která je postavená na úkolech, potažmo hrách ve hře. Zen mód je pouze o klídku, pohodě, relaxaci a jediným výraznějším prvkem této herní varianty je možnost nastavit si své vlastní zvuky a hudbu. No a Lightning je boj proti času, adrenalinový herní mód – pravý protipól Zenu.

Třetí díl přináší také úpravy v grafice a efektech, celkem 65 odznaků – indikátorů vašeho progresu a nově získaných schopností, 4 ukryté minihry a to hlavní – totálně návykovou hratelnost, protože nepředpokládáme, že by ji tvůrci chtěli nějak překopávat a tím pádem není šance, že by něco pokazili.

Bejeweled 3 bude v digitální verzi dostupný 7. prosince 2010. Konec světa je na dosah.

Nejnovější články