Populární survival akce Playerunknown’s Battlegrounds vyjde ještě letos na Xbox One
zdroj: tisková zpráva

Populární survival akce Playerunknown’s Battlegrounds vyjde ještě letos na Xbox One

13. 6. 2017 15:45 | Preview | autor: Adam Homola |

Playerunknown’s Battleground už nepatří jen k nečekaným hitům předběžného přístupu, ale také k jednomu z nejnovějších úlovků Microsoftu. Populární battle royale hra se totiž ještě letos podívá exkluzivně na Xbox One v rámci programu Game Preview.

Plná verze na Xboxu One vyjde v průběhu příštího roku, ovšem zde už v tiskové zprávě chybí slůvko „exkluzivně“ – verze hry pro PlayStation 4, byť zatím neoznámená, je tak více než pravděpodobná.

Finální verze hry má na Xbox One X také podporovat rozlišení 4K, jak ostatně dokládají 4K trailer a 4K obrázky. Playerunknown’s Battlegrounds 4K rozlišení sluší, ale i přesto nejde o hru, kterou byste se kochali. Stylisticky i technicky nejde čistě subjektivně o nic lákavého a vyšší rozlišení na tom mnoho nezmění. Grafika ale není to, proč je PUBG tak populární.

zdroj: Archiv

Data ze SteamSpy ukazují už přes tři miliony hráčů, což vývojáři v tiskovce potvrdili. Rozpracovaná verze hry přitom na Steamu vyšla teprve před pár měsíci a ve špičce ji hraje už něco kolem dvou set tisíc lidí najednou.

Konzolovou verzi hry na tiskové konferenci Microsoftu uvedl sám Playerunknown - Brendan Greene. Ten bude se svým týmem vývojářů ze studia Bluehole sbírat zpětnou vazbu od hráčů jak na Steamu, tak na Xbox Game Preview.

Nejnovější články