Poťouchlá komediální adventura Jazzpunk vyjde už příští měsíc
zdroj: tisková zpráva

Poťouchlá komediální adventura Jazzpunk vyjde už příští měsíc

10. 1. 2014 19:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Komediálních her je málo a těch skutečně povedených bychom opravdu moc nenašli. Holt, humor je těžký žánr. Zvlášť v interaktivním médiu. Naštěstí to ale vývojáři nevzdávají a čas od času na nás vykoukne nějaký nový komediální počin. Aktuálně se o to snaží vývojáři ze studia Necrophone Games s poměrně svérázně vypadajícím titulem Jazzpunk.

Jazzpunk se Alešovi zalíbil už při oznámení a teď má krátce před vydáním. Hra se na Steamu objeví už 7. února 2014, takže za necelý měsíc. Už jen zasazení hry do alternativní reality studené války prošpikované korporátní špionáží, kybernetickými zločiny a myslícím Martini dává tušit, že tady nepůjde o úplně tradiční humor pro všechny generace.

...

I samotné “hlavní prvky hry” z popisku na Steamu napovídají oč tady půjde. Nebo vlastně nenapovídají vůbec nic: “herecké obsazení 360 000 polygonů, půl tuctu vtipů, obsahuje pět procent doporučené denní dávky vitamínu C++, originální soundtrack obsahující exotické bicí nástroje a domácí analogové elektronické nástroje.” No, odneste si z toho, co uznáte za vhodné.

Nejnovější články