Povedená logická adventura The Room vyjde brzy i na PC
zdroj: tisková zpráva

Povedená logická adventura The Room vyjde brzy i na PC

25. 7. 2014 10:31 | Preview | autor: Adam Homola |

Jestli hraní na mobilních platformách alespoň trochu sledujete, určitě jste minimálně slyšeli o hře The Room. V roce 2012 vyšla na iOS, o rok později na Android a teď se konečně dostane i na PC. Tady sice většina z nás přijde o dotykové ovládání, které ke hře perfektně sedí, ale zase se dočkáme podstatně vylepšené vizuální stránky.PC verze hry dotykové ovládání podporovat bude, takže pokud jste jedni z mála, kdo mají třeba dotykový notebook, můžete si obrazovku při hraní vesele ťukat.

Drtivá většina z nás má ale asi jenom myš nebo touchpad, takže nám ani nic jiného nezbývá. Tvůrci ze studia Fireproof Games tvrdí, že na PC verzi The Room pracuje malý tým už několik měsíců, zatímco většina studia má plné ruce práce tvorbou zbrusu nové hry. Aby mohli The Room na PC předělat v adekvátní formě, museli údajně přetvořit skoro každou součást hry úplně od základů. Rozdíl sice zase tak propastný není, ale viditelný rozhodně je. Kdo jste tenhle povedený kousek nehráli, tak vězte že jde o logickou adventuru ve které se musíte dostat například do různých typů skříněk a postupně skrze indicie odhalit jedno velké tajemství.

zdroj: Archiv

Sami si to můžete porovnat pokud hru vlastníte třeba na Androidu s verzí na Steamu, nebo alespoň na tomto videu. The Room vyjde na PC už 28. července, tedy příští pondělí. 

Nejnovější články