Předposlední epizoda Tales from the Borderlands vyjde příští týden
zdroj: tisková zpráva

Předposlední epizoda Tales from the Borderlands vyjde příští týden

13. 8. 2015 10:26 | Preview | autor: Adam Homola |

Další epizodická série od Telltale spěje pomalu ke konci. Tales from the Borderlands už má před sebou jen poslední dvě epizody, přičemž ta čtvrtá s názvem Tales from the Borderlands Episode 4: Escape Plan Bravo vyjde už příští týden. Pro PC a Mac vyjde 18. srpna na stránkách Telltale i na Steamu a ve stejný den se hry dočkají i majitelé PS3 a PS4.

19. srpna vyjde Tales from the Borderlands Episode 4 pro Xbox One a Xbox 360 a 20. srpna pak předposlední epizoda vyjde pro iOS a Android zařízení. Poté už nás bude čekat jen finální pátá epizoda, jejíž datum vydání samozřejmě ještě neznáme.

V Tales from the Borderlands Episode 4: Escape Plan Bravo jsou Rhys s Fionou nuceni pokračovat v hledáni majáku Vaultu, přestože jsou v zajetí Vallory a jejích poskoků. Maják je na měsíční základně Hyperionu s názvem Helios, zatímco naši hrdinové jsou na Pandoře. Cesta k cíli tak nebude jednoduchá a proto vám na pomoc přijde jeden ze starých známých... Ve čtvrté epizodě potkáte Handsome Jacka a dojde i na zásadní oběti, přičemž klíčové rozhodnutí bude na vás, jak už to u adventur od Telltale bývá.

Tales from the Borderlands Episode 4: Escape Plan Bravo zdroj: tisková zpráva

Doufejme, že Tales from the Borderlands Episode 4: Escape Plan Bravo bude pokračovat ve vysoko nastavené kvalitativní laťce. První i druhá epizoda si z recenzí odnesly osmičky, zatímco třetí epizoda sedmičku. Snad šlo o ojedinělé zaškobrtnutí.

Na nové obrázky ze čtvrté epizody se můžete podívat v galerii na kartě hry.

Nejnovější články