Přežijte čekání na Rayman Legends s herním módem zdarma
zdroj: tisková zpráva

Přežijte čekání na Rayman Legends s herním módem zdarma

25. 2. 2013 18:30 | Preview | autor: Petr Poláček |

Nebýt posunu vydání Rayman Legends na září tohoto roku, zbývalo by majitelům Wii U už jen pár dní do okamžiku, kdy by si pro hru mohli skočit do obchodu a manicky se do ní vrhnout. Co také jiného s nejočekávanější Wii U hrou už od podzimu, no ne?!. Jenže, teď musí čekat dalších několik měsíců a může jim být ukradené, že si díky pozdržení zahrají tento titul i lidé s PS3 a X360.

Vývojáři z Ubi Montpelier v čele s Michelem Ancelem z posunu také nebyli dvakrát u vytržení, uspořádali na to konto menší symbolický protest, a nyní se na GameKultu objevily dokonce spekulace, že kvůli větší kontrole nad svými hrami chce Ancel Ubisoft po vydání Rayman Legends opustit. Zatím to Ubisoft popírá, ale bůhví, co bude. Raději se tedy pojďme bavit o tom, co bude zcela jistě. Tvůrci za odklad hry slíbili majitelům Wii U druhé Rayman Legends demo. Jak se ukázalo, nebude to ale jenom demo, nýbrž celý jeden herní mód s pravidelně doplňovaným obsahem. Co vlastně Online Challenge mód nabídne, až bude počátkem dubna na Wii U online shopu dostupný?

Jak vám Michel Ancel a Michael Micholic předvedou názorně na záběrech videa, na Online Challenge je mód přístupný z hlavního hubu, ve kterém na vás čeká pět tematických úrovní s odlišnou hratelností, do nichž budou nové úkoly generovány týdně a někdy i denně.

zdroj: Archiv

První úroveň se jmenuje Deadly Pit a půjde o sešup dolů s tím, že člověk nikdy neví, co na něj o obrazovku níže čeká. V The Land of the Dead půjde hlavně o rychlost, protože smrt číhá všude, ale hlavně vás stíhá jako naštvaná manželka. Infernal tower je variace na Deadly Pit, takže půjde opět o hopkání a vyrovnávání se s nebezpečenstvími, která však nečekají o obrazovku níže, nýbrž o jednu výše. V Dojo vás čekají hlavně bojové úkoly, no a konečně úroveň Dungeon, exkluzivní pro Wii U verzi hry, od vás bude chtít nejenom zachování démonické rychlosti, ale i rytmu - abyste úrovní prošli a netrvalo vám to týden.

Všechny challenge jsou hratelné v maximálním počtu pěti hráčů, ale samozřejmě můžete všechno projíždět i sami. Jak se vám chce. Vaše výsledky se budou zaznamenávat, abyste si je mohli porovnávat s ostatními hráči. Klidně si také budete moci stáhnout záznam průchodu úrovně od někoho lepšího a zkusit jej porazit, když vám bude ve hře fungovat jako tzv. duch. Hra vám také ukáže všechny získané achievementy a bude měřit vaši celkovou úroveň pokročilosti.

Online challengee mód si z Wii U online shopu budete moci stáhnout (za předpokladu, že máte na Wii U uvedeno, že jste ze země, kde online shop běží, protože u nás ne) někdy na začátku dubna, což je zhruba za měsíc. Pořád je to dost dlouhé čekání, ale rozhodně lepší, než čekat na vydání hry až do září. Zdá se přitom, že majitelé PS3 a X360 se rozhodně Online challenge módu nedočkají.

Nejnovější články