Příběh Clementine letos uzavře poslední sezóna adventury The Walking Dead
zdroj: tisková zpráva

Příběh Clementine letos uzavře poslední sezóna adventury The Walking Dead

7. 6. 2018 14:26 | Preview | autor: Patrik Hajda |

Trvalo to celé tři sezóny, než se tvůrci z Telltale Games rozhodli utnout současnou dějovou linku adventury The Walking Dead. Čtvrtá sezóna výmluvně nazvaná The Walking Dead: The Final Season jednou provždy uzavře příběh mladé slečny Clementine, která je se sérií od samého začátku.

Jak to asi celé dopadne. Pokud nám má nové video něco naznačit, tak pro Clementine dost špatně. Kdysi mladá dívenka je pryč. Na jejím místě teď stojí drsná žena nebojící se snad vůbec ničeho. Její jedinou starostí je malý chlapec AJ, takže se nám výchovný kruh hezky uzavírá.

The Walking Dead: The Final Season se rozprostře na čtyřech dílech, během kterých musíte dobře zvažovat své kroky. Jste totiž něco jako rodič a vaše činy budou mít přímý dopad na vašeho malého kamaráda. Ale ani ten není úplný strašpytel. Umí zacházet s revolverem, a i když mu to asi není úplně po chuti, ví, jak to v novém světě chodí – nikdy nechoď o samotě, chodce střílej o hlavy, jednu kulku si nechej pro sebe.

zdroj: Archiv

Vůbec bych se nedivil, kdyby poslední otázka Clementine směrem k AJovi v závěru videa platila za spoiler. „Co uděláš, když mě kousnou?“ Konců by v každém případě mělo být víc, přičemž vy jste pány svého vlastního osudu.

Poslední sezóna chystá dvě novinky. První z nich je nový úhel kamery přes rameno, který slibuje lepší vtažení do děje a nenaskriptované souboje. Tou druhou je přepracovaná grafika, která upřednostňuje černý inkoust, čímž pomrkává směrem k původním komiksům. Hra počítá s 4K.

Vyvrcholení série odstartuje poměrně brzy. První epizoda The Walking Dead: The Final Season dorazí 14. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednávat půjde již od zítra za 20 dolarů (všechny 4 epizody), a v případě konzolí se těšte na opravdu štědrý dáreček – všech 19 předchozích epizod. V případě PC se musíte spokojit s pouhou 10% slevou na kolekci The Walking Dead.

The Walking Dead: The Final Season zdroj: tisková zpráva

The Walking Dead: The Final Season zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články