Příběh dvou sourozenců Incredible Mandy vás chce přesvědčit demoverzí
zdroj: tisková zpráva

Příběh dvou sourozenců Incredible Mandy vás chce přesvědčit demoverzí

26. 7. 2018 10:04 | Preview | autor: Patrik Hajda |

Zaujmout na dnešním přeplněném trhu z pozice začínajícího indie vývojáře není nic snadného. Ale když se rozhodnete vydat demoverzi svého prvního počinu, šance na přitáhnutí pozornosti vzrostou. Pak samozřejmě záleží, jestli je dotyčná hra vůbec zajímavá, ale takový obrázek si musí udělat každý sám. I v případě novinky Incredible Mandy.

Incredible Mandy na první pohled vypadá jako dospělejší verze rozporuplné Rime. Podobný grafický styl, podobná paleta barev, ale tentokrát není hlavním hrdinou bezmocný človíček, nýbrž dospívající chlapec schopný ohánět se mečem. S tím samozřejmě souvisí jisté nebezpečí v podobě tajuplných bytostí a bossů, na které nemůžete silou, ale mozkem.

Když zrovna nebudete uskakovat jejich smrtícím úderům a zasazovat konečné vpichy do jejich zad, budete poskakovat z plošinky na plošinku, šplhat po všem možném a řešit hádanky snad úplně všech možných druhů. Zkrátka klasická 3D skákačková adventura, která spíš než hratelností může překvapit příběhem.

zdroj: Archiv

Ten se točí kolem dvou sourozenců, jejichž vzpomínky byly pohřbeny hluboko do jejich snů. Vy putujete těmito fantaskními snovými světy a snažíte se vyhrabat dávno zapomenuté události. Některé budou víc na očích, jiné pečlivě ukryté v truhlách napříč všemi sedmi úrovněmi.

Dohrání hry by vám mělo trvat nějakých 15 hodin, z nichž si můžete vyzkoušet část v demoverzi na Steamu. Plná hra Incredible Mandy vyjde letos nejen na PC, ale i na Switchi.

Nejnovější články