Přídavek Medieval II: Total War - Kingdoms
zdroj: tisková zpráva

Přídavek Medieval II: Total War - Kingdoms

30. 3. 2007 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ve čtveřici dalších kampaní budete dobývat Ameriku, vrátíte se do historie Anglie a zúčastníte se germánských válek.

Společnost SEGA dnes oznámila vývoj Medieval II: Total War Kingdoms, datadisku k původní strategické hře z roku 2006 (recenze). Vyjít by měl letos na podzim a potěšit vás spoustou nového obsahu. Základem addonu Kingdoms budou čtyři úplně nové kampaně, jejichž součástí je také možnost prozkoumat plně Nový svět, který se vám odemkl na konci Medieval II. Vystačit by vám měly minimálně na 75 hodin zábavy. V americké kampani budete moci jít ve stopách Hernána Cortése, objevovat a dobývat Ameriku za podpory Španělska, odhalovat tajemství a bohatství nového kontinentu, pokoušet se ovládnout Aztéky či domorodé kmeny.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tři další kampaně představují mnohem detailnější pohled na události uvnitř Velké Británie (zde se ujmete jedné z pěti frakcí v dobách, kdy Anglie čelila válce ze čtyř front, když proti ní povstaly už jednou podrobené země), severní Evropy (kde se zúčastníte střetů mezi pohany a křesťany během germánských válek) a Svaté země (jde o rozšířenou křižáckou výpravu s novými jednotkami, hrdiny, ad.). K vidění tu bude více regionů, než v původním Medieval II. Dočkáte se také 13 nových hratelných frakcí, více než 150 nových jednotek, nových možností v oblasti technologického rozvoje, atd. Budete moci ovládat tisíce mužů na jednom bojišti, vést je do boje za novými hrdiny, včetně Richarda Lvího srdce nebo Saladina, z nichž každý oplývá nějakými novými schopnostmi.

Kingdoms ale nepřináší novinky pouze do singleplayeru. V multiplayerové části vám nabídne šest nových scénářů, dvacet nových map pro uživatelské bitvy a úplně nový Hotseat mód, se kterým jsou kompatibilní i všechny singleplayerové kampaně. Update - venku je sada deseti obrázků a také trailer.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články