Přisprostlý South Park: The Fractured But Whole vyjde na Switch už v dubnu
zdroj: tisková zpráva

Přisprostlý South Park: The Fractured But Whole vyjde na Switch už v dubnu

10. 3. 2018 12:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Kontroverzní, vtipný, nevybíravý, ale hlavně povedený. Takový je loňský South Park: The Fractured But Whole od Ubisoftu, který se po PC, PlayStation 4 a Xbox One dostane také na Nintendo Switch. Nebudeme na něj navíc muset čekat nijak dlouho – do nechvalně známého městečka se podíváme už 24. dubna.

K mání budou vedle plné hry i všechna DLC, ovšem nebudou její součástí – na tamním eShopu je najdete samostatně a v tuto chvíli jde o první Danger Deck a nedávno představené From Dusk Till Casa Bonita.

Obě DLC si budete moct zakoupit samostatně nebo v rámci season passu. Třetí obsahový přídavek s názvem Bring the Crunch vyjde pro South Park: The Fractured But Whole v létě a bude k dostání na všech platformách včetně Switche.

Ubisoft vydal ke Switch verzi i několik obrázků a přiložený kratičký trailer. Snad jen škoda, že součástí vydání není i South Park: The Stick of Truth, ať už samostatně, nebo jako součást balení. Majitelé Switche se tak budou muset zatím spokojit jen s posledním South Parkem.

zdroj: Cinemart

To ale nijak nevadí, protože tvůrcům se povedl i The Fractured But Whole, jak už psal Honza Slavík ve své říjnové recenzi: „Tradiční svérázný humor, chytrá satira, a pod tím vším parádní RPG se skvělým designem bojů, to je nový herní South Park. Z úplného vrcholu ho strhávají nepříliš povedené logické hádanky, ale i přesto se jedná o výbornou hru.“

Nejnovější články